2012. november 14., szerda

David Cronenberg tagadja, hogy megkeresték volna, hogy ő rendezze a Futótűz filmváltozatát

Amikor a Lionsgate új rendezőt keresett a Futótűz filmváltozatának elkészítéséhez, a médiában többféle lista látott napvilágot, amelyek szerint David Cronenberg is az esélyesek között volt. Most a Digital Spy készített interjút a rendezővel, aki tagadta a híresztelést:


Volt valami igazság azokban a híresztelésekben, miszerint megkeresték, hogy rendezze meg az Éhezők Viadala folytatását? Vagy ez csak egy interneten elterjedt információ volt?
Nem, nem igaz. Voltak olyanok, akik felvetették, "Nem lenne érdekes, ha Cronenberg csinálná?", aztán ezt valóságként kezelték. Mint a Videodrome című filmben. [összemosódik a fikció és a valóság] De nem, soha nem kerestek meg. Úgy gondolom, szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy egyértelműen nem az a fajta rendező vagyok, akit ők kerestek.

Nyomasztaná egy kasszasiker stúdiófilm elkészítése, ha közben a kreatív vonalon megkötnék a kezét?
Nos, az embernek tisztában kell lennie azzal, mibe megy bele és ez nem az én asztalom. Nézze, sok-sok évvel ezelőtt felmerült egy pillanatra, hogy részt vegyek egy Csillagok háborúja film, - a Jedi bosszúja, amelyből később a Jedi visszatér lett - elkészítésében. Tehát megkerestek a Lucasfilmtől, de nem tartott sokáig meggyőzni őket, hogy ez valószínűleg nem lenne jó ötlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése