2012. október 9., kedd

Jennifer Lawrence a brit Vouge magazinban

Pár napja az Innen-onnan rovatban már jeleztem, hogy Jennifer Lawrence hamarosan a brit Vouge címlapján szerepel. Azóta jelent meg néhány szkenn a magazinból, és most egy pár mondatfoszlány is az interjúból, amelyet természetesen fordítok.

A színésznő elismeri, "Sík ideg voltam, amikor megjelent a mozikban az Éhezők Viadala. Egész nap egy plédbe burkolózva remegtem."
Aztán azzal folytatja, mit mondott neki egy nap egy barátja: "Láttad, mit tettek Britney Spears-szel is" - utalva arra, hogy milyen eredménye lehet annak, ha valakit felkap a média.

Rajongótáborának növekedéséről: "Ez egy olyan felelősség, amivel tisztában vagyok."
Amiatt azonban nem kell komolyan aggódnia, hogy rossz képet mutatna magáról: "Bizonyos értelemben szerencsés vagyok, ez természetesen jön nálam, mert nem maradok ki éjfélekig." - mondja. "Nem valami izgalmas az életem."



Lawrence elismeri, hogy növekvő hírnevének köszönhetően egyre nagyobb nyomás nehezedik rá, hogy egy bizonyos módon kinézzen - mégpedig arról van szó, hogy elvárják, hogy ő is ceruzavékony legyen:
"Ó, igen, elegem van a csontsovány lányokból" - panaszkodik, hozzátéve: "Persze, ha én is olyan lennék, nem lenne gondom ezzel, nyilván. De azért nem vicces, hogy szinte már túlsúlyosnak tartanak?"
Aztán így folytatja: "Például a minap is lekaptak a moziban, majd a képet a következő felirattal jelentették meg: 'A duci sztár alig várja, hogy nagyot markolhasson a popcornos zacskóból.' Én meg azt gondoltam, 'Akkor együnk!'"
A témától nehezen tud eltávolodni, így ezt is hozzáteszi: "Én csak egy átlagos lány vagyok, aki szeret enni."



Magánéletének megőrzése azonban egyre nehezebbé válik Lawrence számára:
"Az ember érzi, ahogyan egyre kevesebb a szabadsága, például már nem léphet a gázra se nyugodtan" - magyarázza, "de ez ilyen: jön, megy és majd elmúlik."

Lawrence azzal folytatja, hogy elismeri, a szilárd munkaerkölcs alapjait szülei erősítették meg benne. 
"És ez az, amivel én foglalkozok, ez a munkám." - mondja a magazinnak. "És amíg a munka rendben van, addig nagyon szerencsésnek vallhatom magam."


Forrás: szöveg - képek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése