2012. október 5., péntek

Innen-onnan, 38.

Rég volt már a rovat, és mivel más izgi cikk, interjú, hír nem nagyon jelenik meg, így összeszedek egy pár érdekességet az elmúlt hetek nem szigorúan a filmhez kötődő eseményeiből. A film színészeivel kapcsolatban ezúttal is, természetesen.

Jennifer Lawrence újra a címlapon látható majd, ezúttal a novemberi Nagy-Britanniában megjelenő Vouge címlapjára került fel. 
Jennifernek ez az első Vouge címlapja, és a rövid ismertetőből megtudhatjuk, hogy Jennifer minden idők második legfiatalabb színésznője volt, akit Oscar-díjra jelöltek Legjobb Színésznő kategóriában. 
A színésznő, akinek az Éhezők Viadala hozta el a világhírnevet, most ősszel a House At The End Of The Streetben és a Silver Linings Playbookban is látható. A színésznő híres arról, hogy mindig káprázatosan néz ki a vörösszőnyegen, amit barátja, Nicholas Hoult sem bán, akivel Jennifer az X-Men: Elsők forgatásán ismerkedett meg. 
- Ó, ő ezzel egyáltalán nem foglalkozik - mondta Jennifer. - De ő például néha azt a fehér tenisz cipőjét veszi fel farmerrel, és betűri a nadrágja szárát a zoknijába. Fogalma sincs róla, milyen elképesztően jóképű. Szerintem rengeteg nő és férfi gyűlöl engem ezért.

És íme a címlap:


Ha már szóba került a Silver Linings Playbook, akkor ne feledjük, hogy januárban valószínűleg mi is láthatjuk a filmet a mozikban, amelynek a napokban újabb előzetese érkezett:


A Glamour szintén brit kiadása az idei év legjobb férfijának 100-as listáját, amelyen 69. helyen Josh Hutcherson, a 73.-on pedig Liam Hemsworth landolt. A teljes listát ITT találjátok, hááát, érdekes mindenesetre.


Fogadni mernék, hogy egy hasonló jövő évi listán már a Finnicket alakító Sam Claflin is szerepel majd, pedig semmivel nem lesz jobb pasi, mint eddig, csak úgy lesz sminkelve :)) Mindazonáltal már most szavazni lehet rá a GQ-nál, amely már a legjobban öltözött férfiak jövő évi listáját szerkesztgeti.


Port mozis premierlistáját lapozgatva, minden jel arra mutat, hogy a Mikulás zsákjában elhozza a magyar mozikba Woody Harrelson következő filmjét, amelynek eredeti címe Seven Psychopaths, és 2012. december 6-ától látható a magyar mozikban!
Martin McDonagh (Erőszakik) legújabb filmjében a Seven Psychopathsban, az írót alakító Colin Farrell a haverjai révén belekeveredik a kutyarabló-bizniszbe, de pechjükre egy súlyos gengszter (Woody Harrelson) ölebét is elrabolják, aki nem veszi poénra a dolgot. A főbb szerepekben Colin Farrell, Woody Harrelson, Abbie Cornish, Christopher Walken, Sam Rockwell, Olga Kurylenko, Tom Waits, és Joseph Lyle Taylor látható. (Forrás)

Íme kedvcsinálónak a film (angol nyelvű) előzetese:


A filmből három jelenetfotót is láthatunk Woody Harrelson főszereplésével:




Korábban már volt szó arról, hogy a Caesar Flickermant alakító utánozhatatlan Stanley Tucci megnősül, ám most megjelent egy esküvői fotó is róla és Felicity Blunt-ről.






Rég hallottunk Alexander Ludwigról. A fiatal színész ezúttal a Final Girl című film szereplőgárdájába került bele, ahol többek között Abigail Breslinnel együtt játszik.


A film egy fiatal nőről szól, akit egy csapat tinédzser fiú egy beteg beavatási szertartás áldozatának jelöl ki. A nő azonban váratlan módon fellázad és a fiúkra borítja az asztalt. Alexander még ezen film előtt a Grown Ups 2-ben látható majd, amely film forgatásáról több képet is láthattunk. Forrás


Wes Bentley is új szerepben. A Deadline cikke szerint A Seneca Crane figuráját alakító színész ezúttal a The Green Blade Rises című film stábjához csatlakozott. Wes Bentley a későbbi Lincoln elnök első tanárát alakítja majd a filmben, amely az elnök fiatalságáról szól majd és arról, mi minden volt rá hatással serdülő korában.

Szintén az előző filmben láthattuk csak Jackie Emersont, aki a Los Angelesi Filharmonikusok nyitóestjén jelent meg csodaszép kékben, Leven Rambin pedig a Teen Vouge 10. Young Hollywood partyján volt látható, ahol Amandla Stenberg is megjelent kis barátnője, a Mad Menben látható Kiernan Shipka társaságában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése