2012. augusztus 6., hétfő

Liam Hemsworth Hot List Award + interjú

Pár hete Fanni találta meg nekünk a Hot List Award-ot, amelyen 5 kategóriában volt jelölve az Éhezők Viadala. Az öt kategóriából sajnos csak egyet sikerült megnyerni: Liam Hemsworth a Legdögösebb Feltörekvő Színész díját tudta bezsebelni. A díjátadón egyébiránt a Bosszúállók és a most még csak készülő Hobbit nyertek nagyobb arányban, de a díjazottak listáját megtaláljátok a TotalFilm oldalán.

A TotalFilm nyomtatott verziójában egy remek Liam kép is látható díjról:


Liam-mel viszont ennek kapcsán készült egy rövid interjú is, több Éhezők Viadala vonatkozással, íme:

Az Éhezők Viadalában Gale higgadt, hallgatag (és hihetetlenül jóképű) vadász, a rajongók már alig várják a sorozat következő három filmjét, amelyekben némileg nagyobb szerepe lesz. A nyár végén bemutatásra kerülő Feláldozhatók 2. című filmjében pedig új közönséget is megcéloz, amelyben megpróbál lépést tartani a legnagyobb akcióhősökkel, arra törekszik, hogy friss vért vigyen veterán színésztársai közé. Liam-mel a Hotlist Awards díjkiosztója után beszélgettünk:

Gratulálunk a díjadhoz - mit üzensz azoknak, akik rád szavaztak? 
Hatalmas köszönet mindenkinek, aki szavazott rám. Nagyon szerencsés vagyok, hogy megkaphattam ezt a díjat.

Hol fogod tartani a díjat?
A párnám alatt.

Mit gondolsz, miért tett Gale ilyen mély benyomást a közönségre?
Gale jó ember, aki megpróbálja megállítani a rosszakat. És szerepe nagy részében mások jóllétét megpróbálja magáé elé helyezni, ami nagyon szerethetővé teszi őt.

Melyik jelenetek/momentumok forgatását várod legjobban a Futótűz forgatása során? Mire számíthatnak a rajongók Gale-től?
Szerintem az, hogy látjuk majd a sok különböző kapcsolatát, sokkal összetettebbé teszi őt, amit nagyszerű lesz látni. Nagyon várom a történetnek azt a részét, amikor megverik Gale-t.

És te mivel folytatod?
Nemrégiben fejeztem be az Empire State forgatását és hamarosan elkezdődik a Paranoiáé is. Sok különböző dolog vár rám, ami miatt nagyon izgatott vagyok. Az élet szép! Nem szeretnék panaszkodni!
Forrás: Totalfilm

2 megjegyzés: