2015. november 22., vasárnap

Interjú és hangulatvideó az IMAX premierről

Néhány celebet kérdeztek meg Az Éhezők Viadaláról, akik inkább az IMAX formátumról áradoztak, de azért láthatunk képkockákat a filmből és hangulatképeket a Simple által szervezett Kiválasztott 2. rész premierről. Íme a videójuk:


Mindenki elégtételt várt az Éhezők Viadala premier előtti vetí...
Az éhezők viadala befejező részének premier előtti vetítésén kérdeztük a vendégeket. Nehéz eldönteni, hogy a film vagy az IMAX-moziélmény volt-e nagyobb hatással a meghívott hírességekre.
Szerző: Cinema City Magyarország, 2015. november 20.

4 megjegyzés:

  1. Ott ültek az előttem lévő sorban és észre se vettem őket :D

    VálaszTörlés
  2. jönnek a podok vagy mik.... jöttek ezek a zombik.... ha már nyilatkozik, tegyen úgy mintha tudná miről. (P.Z.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezért nem szívesen teszek ki ilyeneket, de annak is örültem, hogy végre valami magyar anyag a film és a premier kapcsán!
      Illetve azt is gondom, az oldal olvasói közül lettünk volna páran, akiknek jobban ott lett volna a helye, mint ezeknek a noname celebeknek. De mivel mi nem vagyunk celebek, buktuk. :)
      Nem baj, láttuk mi is a filmet és mi tényleg le is szűrtük a történetét, mondanivalóját. Ha nem is az IMAX premieren...

      Törlés
  3. Nekem nem jött be se a 3D, sa az imax. Egyszerűen észre se vettem volna, hogy 3Ds filmen ülö, ha nem lett volna a szemüveg. Az imax meg külön még egy komoly csalódás volt. A vélemény rovatban is írtam már erről.
    Egyébként, nekem akkor jutott eszembe, hogy néhányan az oldalról mennyire megérdemelnék, hogy itt legyenek, amikor kifele menet egy csaj megszólalt: Így ingyen jó volt, de nem fizettem volna érte! Asszem ez mindent elárul.

    VálaszTörlés