2015. július 10., péntek

Nézd meg a Comic Con (majdnem) teljes Kiválasztott 2. rész paneljét

Még nem jutottam végig rajta, mennyi anyag került ki tegnapról (félek megnézni), de a ráérősebbek, akik lemaradtak és a jobb angolosok most megnézhetik a (majdnem) teljes Comic Con panelt. Gondolom, mondanom sem kell, hogy a majdnem annak szól, hogy nem lehetett rögzíteni vagy online megjelentetni a hónap végére várható új előzetest (aminek beszámolója eggyel lentebb), vagyis itt a panel elején látható dobos attrakció és a teljes beszélgetés, ami együtt így is közel 50 perc. Agyalok rajta, hogy tegyek-e alá egy fordítást, de a lényeget (igaz össze-vissza, ezt kellene csak kicsit jobban összeszedni) megtalálhatjátok a tegnap esti élő bejegyzésben. 

Ha esetleg valakinek lenne kedve, ideje, energiája arra, hogy készít egy fordítást hozzá (nem kell szóról szóra, csak a beszélgetés főbb fonalait, gondolatait, fontosabb idézeteit kiemelni és fordítani - én legalábbis így csinálnám), és meg is osztaná velünk szívesen, azt a hungergames111@freemail.hu címre várom és szerintem sokan hálásak lennénk érte.
Na, közben látom, hogy délután meg bírom csinálni, illetve ez került előre a prioritási sorban, szóval ha még nem kezdtetek bele, nem is kell. :)



Én egyelőre megpróbálom a tegnapi nap jobb minőségű képeit rendszerezni és betenni egy bejegyzésbe, ez várható a délelőtt folyamán, ezen kívül tegnap a panel után volt sajtótájékoztató is, ezek interjúit is hoznám - azokat természetesen fordítással. Szóval érdemes ma még visszanézni az érdeklődőknek!

3 megjegyzés:

  1. Hát, sajnos annyira nem vagyok jó angolos, hogy az egészet lefordítsam, de azt biztosra mondom, hogy Francis Lawrence az elején megkérte az embereket, hogy ne vegyék fel az előzetest (sajnos).

    VálaszTörlés
  2. Rengeteg anyagom van most már hozzá, ha lesz időm megcsinálom, csak sok minden van. Meglátjuk, mi hogy fér bele :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó ez a videó :D Jen, Josh és Liam hármasa... :D Sokat röhögtem rajtuk. Josh hogy adta Jen alá a lovat. És Liam egy-egy mondatos beszólásai, én is szeretlek és talán a köszönöm volt a másik. De amilyen hanglejtéssel mondta... Jézusom!!! :D Átpártoltam hozzá. Josh mikor úgy fogja a mikrofont, mint egy rocksztár és Jen mikor elejti és úgy csinálna, mintha elmenne :D
    Francis legalább megmondta, hogy HD minőségben szeretné, hogy a többi fan is lássa a bemutatót. Csak sajnos nem mondta hogy mikor és remélem mihamarabb láthatjuk. Ancsi által írt cikket az előzetesről el sem olvastam, mert akkor szeretném ha sokkolnának ha látom.
    Ncsi

    VálaszTörlés