2013. október 25., péntek

15a20: Liam Hemsworth – Kedvenc lázadó bányászunk

Amikor tegnap hoztam és említettem, hogy van ez a spanyol cikksorozat Solona önként jelentkezett ;), hogy segítsen a fordításban és ma reggelre már meg is kaptam tőle a másik három cikket lefordítva. Így aztán ma délután 15a20 délutánt tartunk, ami azt jelenti, hogy a három interjút szépen, fokozatosan megosztom Veletek :) Részemről nagyon hálás vagyok Solonának, mert nagyon igényes munkát végzett a cikkekkel.
És mert mivel elfogult vagyok Liammel szemben (és tőle olvasunk ám ritkábban), ezért vele kezdek. :)

A Futótűzben egy kicsit többet láthatunk Gale Hawthorne-ból. Most a bányában dolgozik, de továbbra is az ő Catnip-jétől függ. Lássuk, mit mesélt nekünk Liam.

Mennyire tükröződik jól a könyv a filmben?
Az adaptáció nagyon hű a könyvhöz. Azt hiszem, a legnagyobb különbség, hogy a filmben többet látsz abból, mi történik a többi szereplővel, mivel a könyv Katniss szemszögéből van megírva. Sokkal többet látsz a filmben.

Szóval nyissátok ki jól a szemeteket, és olvassátok át a könyvet, mielőtt moziba indultok, kiválasztottak. Lássuk, ki veszi észre a legtöbb különbséget!

Mi volt a nehezebb, befestetni a hajad vagy fizikailag felkészülni Gale szerepére?
(Nevet, mielőtt válaszol) Azt mondanám, hogy fogyni nehezebb, mivel hajfestés közben nem volt túl sok teendőm, csak ültem, miközben festettek. Azért az első hét furcsa volt, nehéz hozzászokni, hogy sötétebb hajjal lásd magad a tükörben. Ha jól meggondolom, az edzés könnyebb!

A karaktered nem vesz részt a viadalon, de mi a te titkos talentumod?
Nagyon jó szakács vagyok. (nevet) Na jó, elfogadható szakács vagyok. A titkos talentumom, nem is tudom, nem hiszem, hogy olyan sok mindenben tehetséges lennék, ha-ha.

Ha kiválasztott lennél, meddig húznád a versenyben, és mi lenne a stratégiád?
Nem is tudom! Csak szurkolni tudok, hogy ez ne történjen meg. Valószínűleg ásnék egy gödröt, és elrejtőznék, szerintem jó stratégia lenne.

Szerinted mi a fecsegő poszáta jelentése?
Szerintem egy lobogó, amit követni kell, amely reményt és kitartást ad mind a 12 körzet lakójának.

Mit gondolsz arról, hogy egyre több 15-20 éves lány szerelmes beléd?
Nagyon megtisztelő. (mondja elpirulva és mosolyogva)

És minden egyes filmmel egyre nő a #TeamGale fanok száma, úgyhogy reméljük, jól felkészült. És te, melyik oldalhoz tartozol? Vagy a Futótűzbeli Katnisshez hasonlóan te sem tudsz választani a két srác között? 

6 megjegyzés:

  1. Hát Liam annyira cuki, nagyon jó cikk :) Igaziból nekem a filmben Peeta jobban tetszik (mármint a személyisége) A valóságban meg Liam rajongó vagyok...de ha választani kéne akkor TeamGale :D

    Mumus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még szerencse, hogy az is 'megengedett', hogy mindkét srácot kedveld ;)

      Törlés
  2. Nagyon köszi a fordítást! :)
    Én most olvasom újra a könyveket, és hát azt kell mondanom, hogy így másodjára elkezdtem picit Gale felé húzni :) Persze ez nem azt jelenti, hogy Peetát nem szeretem :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon tetszett a cikk, mivel Liam-ről nincsen olyan sok cikk. Én is pont most olvasom újra a könyveket. :)

    VálaszTörlés
  4. Egy kicsit megint úgy érzem az utolsó soroknál, hogy általánosítják, hogy csak nőnemű szeretheti a Hunger Games-t xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig igaza van a soroknak... valamiért nem tudok választani a két srác között....:D
      Amúgy ez nekem, meg szerintem más férfi rajongóknak is szemetszúr az ilyen. Én nem szeretném ha nagyon erőltetnék a szerelmi háromszöget. Az jó ha jelen van, de nem arról kell szólnia...

      Törlés