2011. szeptember 25., vasárnap

Lenny Kravitz interjúrészlet

Ami nagyon érdekes, hogy most már színészként is dolgozol. A Precious - A boldogság ára nagy fordulatot jelentett az életedben. Várható még színészi munka a jövőben?
Meg kell mondanom, én nagyon szívesen csinálom. Gyerekként színészkedtem, aztán fel kellett adnom a zenéért, mert akkor az volt az egyetlen lehetőségem, és úgy érzem, helyesen döntöttem. Jelenleg Észak-Karolinában vagyok, és az Éhezők viadalát forgatjuk. Nagyon szeretem. Szerintem azért szeretem ennyire, mert szeretem, amikor irányítanak. A zenében én nagyon engedékeny vagyok magammal - én írom a számokat, én játszok a hangszereken, én szervezkedek, én csinálok mindent, az egész rólam szól, ami jó, de ennyi. Szeretek a dolgok másik oldalán is állni. Én is érvényesülök, és segíthetek másoknak, hogy életre keltsem azt, aki a képzeletükben él, és ez igazán jó érzés.

Milyen volt Jennyifer Lawrence-szel dolgozni?
Ó, Istenem, épp tegnap forgattunk egy jelenetet, amelyben csak ketten vettünk részt, amikor a karaktereink találkoznak, és [Jennifer] hihetetlen[ül jó] volt. Utálom a hasonlítgatást, de ő olyan, mint egy fiatal Meryl Streep. Ez a lány annyira két lábon áll a földön, és bár én csak együtt játszok vele, mégis egy olyan szintre értünk, hogy nagyon szorosan kötődik hozzám, és ez a jelenet is egyszerűen annyira valósághű lett, és amikor elkészültünk, ki kellett szállnunk a hangulatából. Valahogy nagyon beleéltük magunkat és igazán szép lett. Ami azt illeti, tegnap nagyon sokat tanultam [Jennifertől], ő fantasztikus. 

Ismerted őt Zoen [Zoe Kravitz, Lenny lánya] keresztül már a forgatás előtt, ugye?
Igen, és az egész még furcsább ettől. Jennifer a család barátja, és most hirtelen komolynak kell lennünk, mert amikor mind együtt vagyunk, nagyon lököttek vagyunk. A lányom, a barátai... egy lökött bagázs vagyunk, de ez így nagyszerű.

Milyen volt a Kapitólium világában leforgatni a jeleneteidet?
Nem szeretném elárulni a meglepetéseket, biztos vagyok benne, hogy a rendező maga szeretne majd beszélni ezekről, de ő nagyon csodálatos rendező, mindig megtalálta a módját, hogy kihozza a maximumot a színészekből, hiszen maga is színész, úgyhogy ebből a világból érkezett és a legjobbak tanították. Ő egy olyan rendező, aki a többi munkafolyamatot is éppolyan jól meg tudná csinálni, úgyhogy tudja, miről beszél, és én szeretem ezt, mert tudok vele azonosulni. Ha zenéről van szó, akkor én is fel tudok menni a színpadra eljátszani mindenki szólamát, mert csak akkor tudom kézben tartani a dolgokat, ha magam is eljátszom ezeket a stúdióban.

Mit gondolsz, hű maradt a film a könyvhöz?
Én még csak a saját részeimet láttam, de szerintem azok nagyon jók.

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése