2017. október 9., hétfő

Éhezők Viadala szereplők új filmjeinek előzetesei

Több film van mostanában előtérben külföldön egykori Éhezők Viadala szereplőinktől, amelyeket úgy gondoltam, most összegyűjtök és megosztok Veletek.

Jennifer Lawrence: Anyám!

A filmet hamarosan itthon is láthatjátok, ezért a bemutatása körüli történések már zajlanak. Úgy gondoltam, az érdekődők örömmel fogadnák az előzetesét is. Vigyázat, horrorfilmről beszélünk!



Josh Hutcherson: Future Man

Josh új, novembertől a Hulun látható sorozata körül nagy felhajtás van, mivel az a hétvégén a New York Comic Conon jelent meg. Itt mutatták be a sorozat új előzetesét is. A San Diego Comic Conon bemutatott előzetessel ellentétben ennek képsorai már a sorozatból vannak, amely szerintem elég klassznak ígérkezik.



Sam Claflin: Journey's End

Sam Claflin legújabb filmjének, a Journey's End című háborús filmnek most hétvégén volt a premierje, ennek kapcsán gondoltam, hogy ha megjelenés képeket már nem is, de legalább egy filmrészletet megosztok Veletek a filmről. Előzetest nem találtam, a filmnek hivatalos magyar címe sincs és bemutatójáról sem tudni. A filmben (bár ebben a jelenetben nem) azonban egy másik Éhezők Viadala-szereplő is felbukkan, mégpedig az Éhezők Viadalában Claudius Templesmith-t alakító Toby Jones.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése