2017. július 25., kedd

Éhezők Viadala szereplők az idei Comic Con-on

Az idei Comic Con sem múlt el Éhezők Viadala szereplők nélkül, persze szereplőink immáron továbbléptek (jó, Gwendoline Christie pont nem, mert neki előbb volt a Trónok Harca, mint az Éhezők Viadala, ahol mellesleg csak mellékszerepet alakított egyébként is).

Az idei Comic Con-on, ha jól nyomoztam, Josh Hutcherson, Alexander Ludwig, Gwendoline Christie és Jeffrey Wright jelent meg.





Josh Hutcherson

Josh a már jelzett Future Man kapcsán volt jelen a rendezvényen. A Hulu készülő sorozatának külön panelje volt, hatalmas sikerrel, nyilván a rajongók örömmel látták viszont régi kedvencüket.




Előtte persze a sajtósoron fotózták Peeta egykori alakítóját.




Július 21-én egy Future Man Party is volt, Josh természetesen arról sem maradhatott le, a képek természetesen még előtte készül(het)tek.


És persze portrék is készültek, ebből a kategórából a Vulture-ét hozom csak Josh-ról és egy kis ökörködés is belefért :)

Képek: @FutureManSource, @jhutch_fr, @2be2learn

Alexander Ludwig

Alexander évek óta főszereplője a History TV Vikingek című sorozatának, ezáltal szinte minden évben megtalálható ennek kapcsán a Comic Conon is. Rengeteget változott ám az ifjú Cato szerepének alakítása óta!

A Vikingeknek is volt panelja a rendezvényen.



Alexanderről is készült portréfotó:


És a srác mindent megtett azért, hogy a rajongóit ne hagyja autogram nélkül.

Képek: @HGNewsChannel, @AlexLudwigRus

Gwendoline Christie

Ahogy már írtam is, Gwendoline Christie számára a Trónok Harca az igazi hazai pálya, így már rutinos fellépő volt a Comic Conon is. Íme néhány kép először is a panelról, amely július 21-én került megrendezésre:



Ezen kívül a csapat részt vett a Hard Rock Hotelben egy rádióközvetítésen, az előtt/után készülhettek az alábbi képek:

Képek: @HGNewsChannel

Jeffrey Wright

Az HBO is megjelent a Westworlddel a rendezvényen, állítólag a 2. évad előzetesét is bemutatták, szóval a sorozat kedvelői (biztos amúgy is tudják), örülhetnek, lesz folytatás. Érdekes módon Jeffrey-ről alig találtam képet, olyat, amin egyedül van egyáltalán nem is, ilyen csoportosat is csak úgy, hogy kifejezetten kerestem.

Van kép a panelről és egy portréfotó ez esetben is.

Forrás: @SeriesBrasil

Forrás: @WestworldHBO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése