2017. június 13., kedd

Josh Hutcherson E!Online gyorsinterjú és az Ape című rövidfilmje

Úgy döntöttem, visszatérek. 
Persze senki ne számítson napi szintű Éhezők Viadala hírekre, önámítás is lenne, meg pótcselekvés, arra meg senkinek semmi szüksége, de azt hiszem, heti egy nosztalgikus hangulatú bejegyzés belefér. Nem minden áron, de azért kicsit. Aki olvas, olvas, aki nem, hát nem. A fanficből mindösszesen három fejezet van, bár tán vannak spin-off novellái, amelyek közül minden bizonnyal felkerül majd egy-egy rész, de azt hiszem, vagy legalábbis most úgy látom, heti szinten egy-egy egyéb cikkel is megjelenek. Ma egy nem túl hosszú Josh Hutcherson interjút olvashattok például.

Josh Hutcherson is azon színészek közé tartozik, akik immáron rendeznek is.

Az Éhezők Viadala színésze az Ape című rövidfilmmel mutatkozott be rendezőként, amely egy olyan fiatal férfiról szólt (akit ő maga alakított), aki mentális betegséggel küszködik. A film a The Big Script című sorozat első része, amely öt filmből majd és amelyet a Hutcherson és édesanyja, Michelle Hutcherson produceri irodája, a Turkeyfoot Productions készít.

- Mindig is rendezni akartam. - mondja Josh Hutcherson. - A rendezés iránti vágy határozottan megelőzte a színészetet számomra. Mielőtt igazán belefolytam volna a szakmába, a barátaimmal rendeztem filmet Kentucky-ban. Ők azonban minden pillanatát gyűlölték, és nagyon gyakran lemondták a szereplést, ezért egyetlen ilyen munkámnak sem értem a végére. Úgyhogy most törlesztek.

Ez egészen biztosan nem az utolsó alkalom, hogy Josh a kamera mögül osztogat rendezői utasításokat.
- Teljesen függője lettem a rendezésnek. - mondta.

Josh ugyanakkor az USÁ-ban nemrégiben látható volt John Steinbeck 1936-os Késik a Szüret című regénye filmadaptációjának.
És nem is tenném jól a dolgom, ha nem kérdezném meg Josht arról, láthatjuk-e még együtt Jennifer Lawrence-szel és Liam Hemsworth-szel egy újabb lehetséges Éhezők Viadala filmről:
Nagyon jó élmény volt, szerettem alakítani a karakteremet. Szerettem a stábot, nagyszerű szereplőgárdánk volt, a legjobb. - mondta. - Ha természetesnek és jónak érződne, akkor igen, de ha csak arra menne ki a dolog, hogy pénzt csináljanak és megfejjék a fejős tehenet, akkor biztos nem lennék benne. Emiatt egyáltalán nem lenne lelkifurdalásom, hacsak nem valami sz*r történettel állnának elő, csak hogy még több haszonra tegyenek szert.
Forrás: E!Online

Az ugrás után pedig megnézhetitek a filmet is, sajnos azonnal elindulós, ezért "dugom el".




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése