2017. január 18., szerda

Kis hírek röviden - azaz Innen-onnan

Neeem, nem fog visszatérni a rovat, de már látom, hogy lehet majd olyan közléskényszerem, amit szeretnék megosztani legszuperebb és legkitartóbban visszatérő olvasóimmal. A hírek nem minden(ki)re kiterjedőek lesznek és nem rendszeresek.


Az első, amiről úgy éreztem, meg kell osztanom, az az, hogy úgy hírlik, Woody Harrelson látható lesz majd a jövőre bemutatásra kerülő következő Star Wars spin-offban, ahol nem mást alakít majd, mint Han Solo mentorát. Mondjuk mentorkodásból már van tapasztalata ;)
A film a második történet lesz (a decemberben bemutatott Zsivány Egyes után), amely nem a Skywalker család történetét követi és az eredeti Csillagok Háborúja film, a manapság IV-es sorszámmal jelzett Új Remény története előtti időszakban játszódik.
- Nem is lehetnénk izgatottabbak, amiért egy ilyen nagy kaliberű és nagy mélységeket bemutató művésszel dolgozhatunk, mint Woody - nyilatkozták a film rendezői, Phil Lord és Christopher Miller. - Képes megtalálni mind a humort, mind az érzelmeket gyakran ugyanazon karakter kapcsán és ez igazán egyedi. Ráadásul nagyon jól ping-pongozik is. Forrás: StarWars.com
Mivel - úgy sejtem - sokan szeretik a Star Wars történeteket, természetesen igyekszem megosztani a projekt sorsát veletek.






A másik, akivel kapcsolatban közléskényszerem volt, az Mahershala Ali, akit karaktere mellett színészként is megkedveltem Az Éhezők Viadalában. Ali People Choce Awards díjat nyert a Holdfény című filmben való szerepléséért, amiről az Indexen olvashattok egy kis ízelítőt. A filmben Ali egy fontosabb mellékszerepet alakít, ebben a kategóriában nyerte el az említett díjat.
Január 8-án került megrendezésre a Golden Globe díjátadója is, ám ezt a díjat a színészkörökben is egyre elismertebb Ali nem nyerte el, ami a rajongók körében nagy felzúdulást okozott. Mindazonáltal a Holdfény című film február 16-tól nálunk is látható a mozikban, most pedig egy képet hozok a színészről a Golden Globe vörösszőnyegéről, ahol várandós feleségével jelent meg. Úgy tűnik, az élet minden területén van oka örömre, jó látni :)


És végül két előzetes olyan filmekről, amelyek hozzánk valószínűleg el sem jutnak majd, de a sorozat rajongóit esetleg érdekelhetik.

Az egyik a Sam Claflin főszereplésével játszódó Their Finest, ami április 21-től látható Nagy Britanniában:



A másik pedig a Willow Shields főszereplésével Kínában forgatott Into The Rainbow, amit egyelőre úg tűnik, csak Kínában mutatnak is be jövő hónapban. Ennek ráadásul a Youtube-ig sem jutott az előzetese, Twitterről szúrom be. Szerencsére angolul van, nem kínaiul és egészen jó kis filmnek tűnik :)

1 megjegyzés:

  1. Hát kíváncsi vok erre a Star Wars filmre. Egyenlőre nem tudom Woody Harrelsont elképzelni abban a közegben.

    VálaszTörlés