2016. szeptember 30., péntek

Innen-onnan, röviden

Úgy érzem, tényleg egyre ritkábban lehet majd számítani a rovatra. Lassan elmúlik egy teljes év az utolsó film óta is és most már érzem, hogy az én lelkesedésem is kopik. A ficeket csinálom majd persze, de az egyéb projektek egyre messzebb vezetnek a sorozattól, a főszereplők már nagyon más életüket élik. Ők már továbbléptek. Lassan nekünk is így kell tennünk...

Most azonban még elhoztam az elmúlt három hét hírét a sorozat szereplőinek egyéb projektjeiről.


  • Jennifer Lawrence-nek az Utazók című filmje válik hamarosan aktuálissá. A film decembertől látható (az IMDB adatlapja szerint nálunk 2017. január 12-től) a mozikban és pár hete végre megérkezett az előzetese. Aki nyelvi nehézségekkel küszködik, az IDE kattinthat a magyar nyelvű előzetesért, aki viszont a szinkronhangoktól kap herótot, ITT találja az eredeti nyelvű változatot. 
  • Az előzetesből néhány képkockát ITT nézhettek meg kiemelve, két Jennifer Lawrence-t is ábrázoló jelenetfotót az USA Today oldalán, még kettőt a j_lawperfection Twitterén és még egyet a JenLawFilms Twitterén láthattok, bár az valszeg csak egy képernyőkép az előzetesből.
  • Jennifer Lawrence egyébiránt mostanság Párizsban egy divattal kapcsolatos rendezvényen van, ITT láthattok erről néhány képet. 
  • Liam Hemsworth kapcsán most csak egy megjelenés hírünk van, mégpedig a dögös színész a The Dressmaker New York-i vetítésén jelent meg szintén kb két hete. Erről a LiamHemsworth.Org oldalon láthattok egy teljes galériát. 
  • Sam Claflin Mielőtt Megismertelek című filmjének bakiparádéját is megnézhetitek a YT-on. A film rajongóinak mindenképp érdemes kattintani.
  • Sam szintén a közelmúltban a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon promózta Their Finest című filmjét, amelynek tiszteletére Sam vékony ceruzabajusszal jelent meg mindenütt, filmbéli karakterére utalva. A film premierjén készült képek galériáját a Sam-claflin.com oldalán találhatjátok, Sam Claflin hivatalos TIFF portréját a Vanity Fairben, ITT pedig egy jelenet is látható a filmből egyenesen Sam-mel.!!
  • Natalie Dormer jelenleg az In Darkness filmjét forgatja, amelyről a francia Éhezők Viadala oldal gyűjtött össze egy remek képanyagot. A film egy vak énekesnőről szól, aki végighallgatja, amint a felette lévő lakásban gyilkosság történik, és ez arra készteti, hogy elmerüljön London mocskos alvilágában. A film valamikor jövőre jelenik meg, kérdés, milyen körben, mert brit és nem amerikai filmről beszélünk.
  • Woody Harrelson rendezői debütálásra készül. Ezt nemrégiben a Screen Daily interjújában árulta el, ahol még néhány Woody-val kapcsolatos aktuális dolog is előkerült. Ilyen például, hogy a színész jelenleg a Shock and Awe című filmjét folytatja, amely George Bush 2003-as iraki megszállása idején játszódik. Emiatt azonban úgy tűnik, Woody-nak visza kell mondani a George Cloones rendezésében készülő Suburbicon című filmben való szereplést, mert a két film forgatásának időpontja várhatóan összecsúszik majd. Woody rendezői debütálásáról annyi derül ki, hogy a készülő film címe Lost In London. Ennél többet nem tudni, bár tény, hogy 1985-ben jelent már meg azonos címmel film, de nem derül ki, hogy Harrelson filmjének lesz-e ehhez köze vagy csupán névazonosságról van szó.
  • Hogy Amandla Stenberg csillaga milyen meredeken emelkedik felfelé, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy az ifjú színésznő újabb ifjúsági filmben kapott főszerepet. Most Alexandra Bracken Sötét elmék című trilógiája első részének főszerepét kapta meg. Bár Amandláról sok mindent olvastunk már, nemrégiben tényleg elkezdte forgatni a Minden, minden című filmet, amely szintén könyvadaptáció. Reméljük, lassan tényleg elindul vele a szekér :)

2 megjegyzés:

  1. Sajnos tényleg lecsengett a sorozat körüli felhajtás. Érzem, hogy az én lelkesedésem is elszállt, de ez nem azt jelenti, hogy már nem szeretném ezt a világot, mindig jó szívvel fogok visszagondolni életem ezen időszakára, hiszen rendkívül meghatározó darabja volt az életemnek éveken át.

    Ugyan rég írtam kommentet, de ettől függetlenül hetente pár alkalommal még itt járok. :) A Jennifer-es nyereményjáték első köréről pont lecsúsztam, de nem bánkódom, mert él bennem a remény, hogy egyszer saját autogrammra tehetek szert Tőle! :D

    VálaszTörlés
  2. De rég olvastam már ezt a rovatot, észre szem vettem, hogy mennyire hiányzott már egy ilyen, mielőtt meg nem láttam volna.
    Hát igen, már én is érzem magamon, hogy nem függök annyira a témán, persze a lelkesedésem örök és fáj, ha arra gondolok, hogy a szereplők már túlléptek, de képes vagyok most már én is engedni. Azért hiányozni fog, de kibírom ;)
    Köszi az újabb "csokrot" :)

    VálaszTörlés