2016. augusztus 1., hétfő

3 (+1) díjat nyert az Éhezők Viadala a 2016-os Teen Choice Awards-on

Rémisztő. Na, nem a három díj, hanem hogy egyik forrásom sem jelzi, hogy egyáltalán tegnap este megrendezésre került a Teen Choice Awards [egész pontosan tegnap előtt este, tegnap este pedig a közvetítése zajlott az eseménynek] és hogy ezen 3 díjat nyert a sorozat és egyet Jennifer Lawrence a sorozattól függetlenül. Ráadásul képeket sem találok, szóval nagy valószínűség szerint idén kedvenceink már nem vettek részt a díjkiosztón, pedig Jennek és Josh-nak azért ott lett volna a helye. 


Na, de nézzük a díjakat. Kiteszem az összes jelölést és jelzem, melyik nyert, melyik nem:
  • Choice Film, Sci-Fi/Fantasy: Az Éhezők Viadala - A Kiválasztott, Befejező rész (Itt az Amerika Kapitány: Polgárháború győzött)
  • Choice Férfi Színész, Sci-Fi/Fantasy: Josh HutchersonAz Éhezők Viadala - A Kiválasztott, Befejező rész (Chris Evans az Amerika Kapitány főszereplőjéé lett a díj - már látjuk is, ki/mi vette át a sorozat helyét...)
  • Choice Női Színész, Sci-Fi/Fantasy: Jennifer LawrenceAz Éhezők Viadala - A Kiválasztott, Befejező rész MEGNYERTE !!
  • Choice Legjobb Mellékszereplő: Jena MaloneAz Éhezők Viadala - A Kiválasztott, Befejező rész MEGNYERTE !!
  • Choice Filmes Vonzalom: Jennifer Lawrence és Josh HutcheronAz Éhezők Viadala - A Kiválasztott, Befejező rész (Thomas Brodie-Sangster és Dylan O'Brien vihették haza a díjat, az Útvesztő:  Tűzpróba színészei. Érdekes kategória ez a "Chemistry" - nekem inkább férfi-nő párokat jelentene, mindeddig ilyen vonatkozásban is láttam, ráadásul akkor már ide illene Ki Hong Lee-t, Minho alakítóját, mert a három srác elég elválaszthatatlan a filmben.)
  • Choice Filmes Csók: Jennifer Lawrence és Josh HutcheronAz Éhezők Viadala - A Kiválasztott, Befejező rész MEGNYERTE !!
És a két nem szorosan Éhezők Viadala jelölés:
  • Legjobb Dráma Főszereplő: Jennifer LawrenceJoy MEGNYERTE !!
  • Choice Filmes Csók: Emilia Clarke és Sam ClaflinMielőtt Megismertelek (Ezt ugye épp Jen és Josh nyerte a Kiválasztott 2. részbeli csókjeleneteikkel, pedig itt is csattantak el érzelmes csókok...)
Egyelőre első blikkre nem találtam képeket, ha előkerülnének (vagy távolból megköszönő videók), igyekszek frissíteni vele a bejegyzést.

3 megjegyzés:

  1. Valami azt súgta nekem tegnap (azaz akkor már kora reggel volt, csak én még lefekvésre készülődtem), hogy lépjek fel az EW oldalára, ami érdekes, mert azelőtt nem igazán nézegettem. De amikor felléptem kirázott a hideg, ugyanis pont abban a percben töltötték fel a nyerteseket, de nem csak az "1 minute ago" érdekes hanem, hogy fogalmam sem volt az időpontról és teljesen kiment a fejemből.
    Gondoltam rászánom az időt és akkor utána nézek, de én se találtam még egy képet sem, akkor úgy voltam vele, hogy majd Te megoldod, de ha már Te nem találsz semmi, Ancsi, akkor ott már van valami :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Twitteren megjelent ugyan valami olyasmi, hogy gratulálnak, de kép semmi, megjelenés semmi, szóval valszeg idén már nem vettek részt a szereplők a díjkiosztón.

      Törlés
    2. Pedig utoljára eljöhettek volna. Jó az is biztos, hogy nem utoljára mentek volna el, mert attól más filmekben jelölhetik még őket, de ebben a filmben már nem. Sebaj, attól még ugyanúgy szeretem a castot, csak egy búcsúnak jó lett volna a rajongóktól:)

      Törlés