2016. július 28., csütörtök

Régi/új képek az Éhezők Viadala ruhapróbáiról

Szervezni sem lehetett volna ennél jobban, pedig ezeket a képeket nem gyűjtögetem hetek óta, hanem tegnap este kerültek elő, de szerintem épp alkalmasak arra, hogy kicsit hangolódjunk a ma esti filmre. A most előkerült képek még Az Éhezők Viadala első filmjének előkészületei, ruhapróbái illetve forgatása során készültek és korábban nem láttuk még őket. Nosztalgia ON!

Az első képen nekem az a durva, hogy Willow mennyire kislány még. Szinte épp, hogy kihullottak a tejfogai. Alacsony és megvan még benne az a gyerekes báj, mégis magam előtt látom, milyen hibátlanul alakítja a szerepét. De rengeteget érett azóta. Durva ebbe belegondolni.



Ezeken a képeken Jen arckifejezése az, ami sokatmondó. Láthatóan átéli, hogy egy hatalmas népszerűségnek örvendő nagy költségvetésű film főszereplője lehet. :D


Itt már megvan a lelkesedés és a gyertyaláng ruha is! Klassz.


Ez már a Viadalról hazafelé vezető vonatút forgatásának kulisszái mögül származhat, de hogy nekem ez az arc nem Jené, az hétszentség, pedig elviekben ez ő!


Josh pedig az aratási és szintén a Viadalról hazatérős szerelésében, a hajszínből ítélve még a ruhapróbákon. A képek is valamiféle produkciós jegyzetből származhatnak.


Forrás: @j_lawperfection; Josh Hutcherson News Tumblr via ScreenUsed.com

1 megjegyzés:

  1. Hát Jenre szokás azt mondani, hogy ezer arca van, vagymi :D
    Én Primet kicsiként szoktam meg, főleg és nekem pont fordítva, a mostani felnőttes kinézete szokatlan és csodálkozok rajta.
    Csak én érzem úgy, hogy Gary kilépésével sokkal jobb lett minden? Persze ő is jól megcsinálta a filmet, de valahogy nekem ezek az első filmben készült képek olyan furik.

    VálaszTörlés