2016. június 19., vasárnap

Innen-onnan röviden

Már megint alig telt el két hét, mégis rengeteg hírem van a sorozat egykori szereplőiről.



A képes ízelítő után a részletek a folytatásban.



  • Jennifer Lawrence újabb címlapon látható: ezúttal a Harper's Bazaar kínai kiadása 2016. júliusi számának első oldalán. Ez látható fent is.
  • Jennifer Lawrence-ről egyébiránt a bulvársajtóban egyre több negatív hangulatú cikket olvasni. Noha tudjátok, én sem kedvelem minden megnyilvánulását a sorozat főszereplőjének, színészi munkássága elismerésre méltó és ezt nem lehet (nem is szeretném) elvitatni tőle. A többivel meg nem foglalkozom. Ám a napokban egy olyan cikk került a látószögembe, amely már Jen karrierjének végét jelezte előre azzal az indokkal, hogy úristen, nincs készülőben lévő filmje. Mindezt egy újabb hír cáfolja meg, amely szerint Jennifer Lawrence a készülő Theranos című film főszereplője lesz. Az Index cikke leír minden tudnivalót, szóval én nem is mondok mást, mint hogy KATTintsatok. Ígéretes film, én megnézném, ha elkészül.
  • Mondjuk az is túlzás, hogy Jennek nincs új filmje, hiszen ott Az Utazók, amelynek kiderült magyar mozikba kerülési dátuma 2016. december 21-gyel és amelyről az a hír járja, hamarosan publikus előzetese is megjelenik.
  • Liam Hemsworth kitartóan promózza a Függetlenség Napja 2-őt. Promófotót láttunk már onnan is kisezret, pedig nem is az a film az oldal fő profilja, ezért most két olyan videót ajánlok figyelmetekbe, amelyekben Liam játékos hajlamait élheti ki. Az első videóban Függetlenség Napja-beli szereplőtársával, Jeff Goldblummal vesz részt egy drónversenyben, a másodikban pedig Jimmy Fallon Showjában egy nagyon magas röptű és mély értelmű játékban, a Slip And Flipben méri össze erejét a műsor házigazdájával. Érdemes megnézni ezeket, mert elég vidám hangulatúak. :)
  • Aki mégis promóképeket nézegetne Liam-ről, az a HemsworthFrance Galériájában találja meg, amit keres ;)
  • Liam sok-sok TV-s megjelenése közül a The Late Night Show With Stepehn Colbert-telt ajánlom figyelmetekbe, különösen a 48. másodperctől kezdődő részét, amelyben egy vicces reklámot láttok, amely során Liam saját életnagyságú bábu verzióját akarja eladni. Hosszas használati utasítást mellékel hozzá (cuki ausztrál akcentusával), egy dolgot háromszor is kiemel: ne akarj szexelni a Liam bábuval :D
  • Sam Claflinnel két új jelenetfotónk van az immáron nálunk is látható Mielőtt Megismertelekből. Nézzétek, de legyen nálatok pzs.
  • Illetve szintén Sammel van még (jó)néhány forgatási képünk a My Cousin Rachel forgatásáról. Közülük egy fent.
  • A Szellemirtók női szereplős feldolgozása után készül az Ocean's Elevené is. A készülő filmet nem más rendezi, mint Az Éhezők Viadala rendezője: Gary Ross, aki köztudottan szeret együtt dolgozni Elizabeth Banks-szel, aki ezúttal sem marad ki a buliból. Szerencsére erről van magyar nyelvű részletes cikk is, ITT olvashatjátok el.
  • Persze a többi három Éhezők Viadala film rendezője sem pihen, Francis Lawrence is új projekttel készül: elviekben a Battlestar Galacticát rendezi majd. Ismét egy magyar nyelvű cikket hoztam a részletekkel, a GameStar oldaláról.
  • Egy első filmes szereplő, Leven Rambin is új szerepben látható majd, mégpedig a The Path című sorozat 2. évadának epizódjaiban.
  • Alan Ritchsont pedig, akit a Futótűzben láthattunk Gloss szerepében a Blood Drive című, jövőre bemutatásra kerülő sorozat férfi főszerepére választották ki.
  • Úgy tűnik, olyan időszak van, ami kedvez a feljövőben lévő fiatal Éhezők Viadala-szereplőknek, ugyanis a Marvelt alakító Jack Quaid is új szerephez jutott nemrégiben: ő a Steven Soderbergh rendezésében készülő Logan Lucky-ban lesz majd látható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése