2016. május 9., hétfő

Tárgyak Az Éhezők Viadala Aukcióról

Pár hete olvashattatok arról, hogy a Lionsgate egy árverés alkalmával kíván megszabadulni Az Éhezők Viadala kellékeitől. A VictorsVillage szerkesztői végigbogarászták az árverés online katalógusát és bár azt írják, nekik sincs annyi pénzük, hogy akár egy tárgyra is licitáljanak, ezért vannak olyan tárgyak, amiket örömmel fogadnának, de néhány olyan is akad, amit egyszerűen nem érteni, hogyan is kerülhetett a listára!

Ide vele! 

A nyilvánvaló kiindulási pont. Az összes Éhezők Viadala jelmez legjobbika, a Fecsegőposzáta jelmez. Kinek ne kellene??




Mi van?!?

Katniss és Peeta pizsamája? Szinte nem is látni a képernyőn, pedig Peeta és Katniss ezt viselik a "Szeretsz engem. Igaz vagy nem igaz?" jelenetben. Na, de megvenni csak azért, hogy hátha rajta maradt a színészek illata (már ha egyáltalán tényleg ezt viselték és ezek nem valami tartalék darabok) - badarság. 


Ide vele!

Nem is kérdés, ez valóban jól mutatna bármelyikünk szobájában. [A forrás szerkesztőinek meg nyilván azért kellene, mert a VictorsVillage nevű oldalt üzemeltetik.]


Mi van?!?

Az Aratáson használt gömb, amiben a nevek vannak, valóban vagány. De azért mégiscsak egy egyszerű üveggömbről van szó, amit 1000 dolláros kikiáltási áron akarnak ránk sózni! A kelléknek használt papírdarabok nyilván szintén járnak hozzá, de jelent néhány összefirkált papírdarab bármit is? Naná, hogy nem, főleg, hogy nem a forgatáson vagyunk.



Ide vele!

Katniss íja, amelyet a 13. körzetben kap, amikor elvállalja a Fecsegőposzáta szerepét, szintén elég szimbolikus jelentőségű. Egyike a legizgalmasabb árverésre bocsátott daraboknak.


Mi van?!?

Itt most nem is annyira a medicinlabdán vagyunk kiakadva, bár azért sem adnánk 6-800 dollárt, hanem a medicinlabda tartó állványon, amelyet a stúdió 100 dolláros kikiáltási áron kínál. Vajon mit akasztanánk rá? A kabátunkat??


Ide vele!

Igen, ez egy ezüst ejtőernyő. Az, ami reményt és támogatást jelent és ami... hmmm, mindenki törölje csak le gyorsan azt a könnycseppet!



Mi van?!?

Az igazgyöngy, amit Peeta ad Katnissnek, az fontos. Na, de az osztriga, amiben azt megtalálja, vagy a kókuszdió, amiből vizet ittak, az is? Mit kezd ezekkel a darabokkal az ember? Van egyáltalán bárki, akinek ezek a darabok jól mutatnak a nappalijában??


Ide vele!

Persze nem lenne hova tenni, de a poén kedvéért azért tök jó lenne. Körbemenni vele a városon, hangosan énekelni benne, erre mindenki felfigyelne. Persze az emberek furcsán néznének ránk, de mivel ezek a Békeőrök által használt járművek 10.000 dolláros kikiáltási áron vannak meghirdetve, nem is fenyeget minket a veszély, hogy be tudjunk ruházni rá.



Mi van?!?

Ez a szekér hatalmas, ormótlan és nem olyasmi, amit az ember el tud helyezni a lakásában. Hacsak nem lehet úgy átalakítani, mint azokat a versenyautókat, amelyekből ágyat lehet csinálni. De nem, talán még akkor sem.



Ide vele!

Nincs abban semmi, ha az ember pár darab szép kapitóliumi porcelándarabra vágyik. Elvégre is felnőttek vagyunk, a pokolba is!


Mi van?!?

Igen, ezek a szobrok Katniss első kapitóliumi szobájából vannak. De mégis, hát nem úgy néznek ki, mintha valami hatalmas lyukas férfi nemiszervek lennének???


Forrás: Victorsvillage

3 megjegyzés:

  1. némelyik tényleg kicsit nevetséges :D

    VálaszTörlés
  2. Én csak azt nem értem, hogy miért adják el. Nem kellenek ezek a Kiállításra? Katniss íja és ruhája, a szekér és még az autó is elég fontos darab.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem a kiállításon lehetnek a potdarabok de nem biztos.

    Ha innen kene választani akkor Katniss Íját valasztanam es az ejtoernyot (akármennyire borsodzik a hatm meg most is) A moziban azt hittem hogy ott halok meg.

    Pluszba én elhoznam Katnissnek a fekete színű fecsegoposzata kituzojet is ( Kiválasztott) az nagyon klasszul nézett ki Marci

    VálaszTörlés