2016. május 14., szombat

Kis statisztika a végére

Ahogyan a születésnapokon, mint mérföldköveken, most írnék még egyfajta búcsúzóul pár szót arról, mennyire szerettétek az oldalt én pedig mennyire örültem ennek. Persze ez utóbbi számokkal nem kifejezhető, de mivel szeretem a számokat, itt pedig jó nagyokat írhatok belőlük, most kiélem előbb magamat :)

  • Az oldalon mindösszesen 3949 bejegyzést olvashattatok. Ez már így önmagában is elég sokkoló, még akkor is, ha azt veszem, voltak alkalmak, amikor csak egy-egy képet vagy videót tettem ki. Azért legtöbbször szerintem valódi tartalmat is sikerült közvetítenem. Egyébként nem jártatok volna itt ennyien.
  • A végére 350-en voltatok feliratkozva. A film után persze néhányan elpártoltak (nincs ezzel gond, persze), de néhány még az elmúlt hónapokban is csatlakoztak az olvasók közé. És persze azzal is tisztában vagyok, hogy rengetegen voltatok, lehetettek olyanok, akik feliratkozás nélkül csak úgy vissza-visszajártatok hónapokon, netán éveken keresztül.
  • Az oldalon összesen nagyságrendileg 2.260.000-szer kattintottatok.
  • A legtöbbet 2014. novemberében, A Kiválasztott 1. része premierje idején töltöttetek az oldalon. Abban a hónapban a magyar bemutató másnapján volt az oldal történetének legnagyobb napi kattintás száma: 6191.
  • Hogy tudjatok mihez viszonyítani, elárulom, hogy az oldal indulásakor 2011. augusztusában a teljes havi oldalmegjelenítések száma 410 volt, majd mg szeptemberben is csak 440. Szóval, ha valakinek kicsi az olvasottsága, ne adjátok fel, tartsatok ki a téma mellett és az érdeklődők úgyis rátalálnak majd az oldalra. Persze tudom: én szerencsésen és jó időben találtam rá a sorozatra és tényleg csak a szerencsén múlott, hogy nagyobb siker lett belőle, mint előtte vagy utána bármelyik ifjúsági franchise-ból. De az oldalt nem reklámoztam sehol és nem is engedtem, hogy más reklámfelületnek használja (érdekes módon egy komolyabb együttműködési felajánlásom érkezett, az is most tavasszal - nem fogadtam el. Lehet, ha nem jártunk volna ennyire a végén, elfogadom, nem járt volna vele rosszul senki, de így legalább kitartottam az elveim mellett). És persze az oldalt nem a számok kedvéért szerkesztettem, hanem mert élveztem. Ha ez megvan, más nem is számít - talán csak az, hogy láttam, tényleg sokan jártok ide vissza szívesen.
  • A bejegyzésekhez 14.839 megjegyzés érkezett. Érkezhetett volna több is, ha diktatórikus módon adott alkalmakkor nem állítom le az öncélú(nak érzett) negatívakat, de arra semmi szükségem nem volt. Mondjuk szerencsére egy-két rosszul eső próbálkozáson kívül nem ez volt a jellemző :) Szerettetek és tudtatok a témához hozzászólni, sokszor kérdeztetek vagy épp válaszoltatok nekem vagy egymásnak.
Az elmúlt öt év során legnépszerűbb öt bejegyzés a következő volt:
  1. A Bitódal magyar szövegére mindezidáig 6846-szor voltatok kíváncsiak.
  2. A Kiválasztott 1. részének filmverziójáról sokan írtatok véleményt is, de olyan kíváncsiak voltatok egymás véleményére, hogy összesen 2587 kattintás érkezett már rá.
  3. Nem sokkal maradt le, 2430 kattintással áll a harmadik helyen a Futótűz filmváltozatának Vélemény rovata és az, hogy ez a film kapott kisebb érdeklődést, szerintem csak annak köszönhető, hogy ez volt korábban és a sorozat a két film között további rajongókra tett szert.
  4. Hogy mindig a filmek idején tértetek vissza legtöbben, azt jól mutatja az is, hogy még a következő helyen is Vélemény Rovat áll: 1940 alkalommal azért a Kiválasztott 2. részről alkotott beszámolókra kattintottunk. 
  5. Az 5-ös TOPLISTA végén a Hanging Tree score verzióját találjuk, amelyre 1918 kattintás érkezett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése