2016. március 1., kedd

Johannáról A Kiválasztott 2. rész készítéséről szóló dokumentumfilmben

Megjelent tehát A Kiválasztott 2. rész DVD-jének extra anyagai közül az első, amely Johanna megjelenéséről szól. A YT-os verzióhoz egyelőre nem élünk alkalmas helyen (= geobanos a feltett videó), a QuarterQuellOrg jóvoltából végül mi is láthatjuk az anyagot. :)

Készítettem hozzá egy nagyjábóli fordítást is. hogy az angolul kevéssé tudók is megérthessék a videó lényegét.



Jena Malone: "Ebben a filmben Johanna megjelenéséből a lehető legtöbbet ki akartuk hozni. Beleegyeztem volna, hogy leborotválják a hajamat, volt már rá példa korábban, készen álltam rá. Végül azért nem került rá sor, mert nem teljesen időrendben forgattunk, volt ahol volt hajam, volt ahol nem."

Francis Lawrence: "Tudtuk, hogy Jenával nem fogunk sokat forgatni, talán valami 5 napot vett részt a forgatás során, mégse kényszeríthettem rá, hogy leborotválja a haját! De sok munka volt a "kopasz sapkával" is."

Camille Friend (fodrász): "Minden alkalommal három óráig tartottak az előkészületei. Nagyon korán be kellett jönnie, és nagyon szorosan le kellett lapítanunk Jena haját, hogy rá tudjuk tenni a "kopasz sapkát". "

Nikoletta Skarlatos (sminkes): "Ahelyett, hogy apró pöttyökkel szórtuk volna tele Jena fejét, a lehető legapróbb pöttyöket fújó festékpisztollyal festettük be, hogy úgy tűnjön, mintha elkezdett volna nőni a haja."

Camille Friend: "Jena, nagyon-nagyon nagyszerű csaj, egy igazi harcos."

1 megjegyzés: