2016. február 8., hétfő

Innen-onnan - röviden

Valahogy most felpörögtek az egyéb projektek, úgyhogy hozok megint egy adagot belőlük, csemegézzetek.


UPDATE: Nem akarok emiatt új bejegyzést és eltenni sem későbbre, mert nyilván most izgi. Tegnap este rendezték a Super Bowl döntőjét az USÁ-ban, amelynek elég ngy nézettsége miatt sok fontos film előzetesét szokták itt bemutatni először (így volt ez négy éve is, amikor az első Éhezők Viadala film utolsó előzetesét nézhettük meg ennek kapcsán). Idén két film kapcsán is érdekeltek voltak szereplőink: Jennifer Lawrence-t az X-Men: Apokalipszis (ITT), Liam Hemsworth-t pedig a Függetlenség Napja: Feltámadás (ITT) előzetesében láthatjátok.

A továbbiak az ugrás után.



  • A Vanity Fair fotósa a tavalyi év 13 legjobb színősznőjéből készített egy csodálatos csoportképet, akik a legtöbb díjat nyerték az év során és akik a legerősebb előadásukkal varázsolták el a közönséget. Jennifer Lawrence-ről a két fenti képen kívül még EZEN a linken találtok újabb képeket, videókat és egy rövid leírást is.
  • Jennifer Lawrence az indonéz Marie Claire címlapján is látható, a címlapot pedig ITT nézhetitek meg.
  • Még mindig Jen: a szinte menetrendszerűen érkező Dior reklámfotók aktuális képeiért IDE kattintsatok.
  • Josh Hutcherson Bernie Sanders egyik elnökjelölti kampányműsorában szerepelt január utolsó hétvégéjén. Az eseményről ITT nézhettek meg néhány képet.
  • Felpörögtek az események Sam Claflin Mielőtt Megismertelek című filmje kapcsán is. A múlt héten érkezett egy poszter, egy előzetes és néhány jelenetfotó is. Szerencsére Tibi a Media-Addict oldalán mindent összegyűjtött! Nagyon megnézős a film!!
  • Elizabeth Banks az EW címlapsztorijában beszél a sikeres nőkről. EBBEN a cikkben található egy videó is, a többi szereplővel együtt és Banks is nyilatkozik arról, hogyan szánta el magát, hogy a kamera mögé álljon.
  • Persze Banks a kamera előtt is sziporkázik és erre újabb lehetősége nyílik majd a következő Power Rangers filmben, amelyben a gonosz Rita Repulsa szerepét alakíthatja majd. További infókért a produkció Insatgram oldalát érdemes követni.
  • Folyamatosan jelentik be az Oscar-gála díjátadóit, akik között a Coin elnököt alakító Julianne Moore is szerepel immár. Csodálatos pillanat lehetne, ha a Legjobb Színésznő Díjára jelölt Jennifer Lawrence-nek adhatná át a díjat, nem?
  • Alan Richson-ról legújabb filmjének, a Blue Mountain State: Rise of Thadland-nek a premierjén készültek képek, amelyekért IDE kattintsatok. A film előzetesét a rovat múlt heti kiadásában nézhettétek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése