2016. február 18., csütörtök

Innen-onnan röviden

Pörög az élet az egyéb projektek kapcsán, mostanában már minden hétre összejön egy kupac egyéb hír, most is mellékelem az eheti adagot. 


  • Jennifer Lawrence február 8-án megjelent az Oscar-jelöltek hivatalos nagy ebédjén. Erről ITT láthattok pár képet.
  • Szintén Jennel kapcsolatos hír, hogy a színésznő egy IMAX és IMAX 3D-s film, a Csodálatos világ hangalámondását vállalta el. A filmet április 29-től játsszák az IMAX mozikban és a dokumentumfilm alapvetően a Humble űrtávcső által az űrben felvett képeken alapszik. A film poszteréért IDE kattintsatok.
  • És még egy Jennifer Lawrence hír, amely arról tudósít, hogy sokatok kedvencét nem véletlenül szeretjük annyira. Bármennyire is bosszantó legyen olykor viselkedése egy-egy interjú alkalmával, nagyon szép és példamutató, hogy szülővárosának kórházát milyen komoly összeggel és további adományozásra való felhívással támogatja a fiatal színésznő. A magyar nyelvű részleteket a Női hírek oldalán (is) olvashatjátok.
  • Liam Hemsworth körül egyre sűrűsödnek a Függetlenség napja 2.-vel kapcsolatos promóciós feladatok. A február eleji fotózásokról, interjúkról az RONR oldala készített egy remek képes összefoglalót, amit a rajongóknak mindenképp érdemes megnézegetnie.
  • A People magazinban pedig megjelent egy igen klassz jelenetfotó is a filmből Liamről, ezt ITT nézhetitek meg.
  • Liam amúgy a Super Bowl egyik háttérműsorában is megjelent, erről is láthattok egy összeállítást ITT.
  • Josh Hutcherson újabb főszerepre csapott le, ezúttal a Hulu Future Man című vígjáték sorozatának pilotjában a Variety cikke szerint. A filmben Josh egy szintén Josh nevű karaktert alakít, aki kora felnőttkora ellenére még mindig szüleivel él és nappal portásként dolgozik egy szexuális betegségekkel foglalkozó kutatóközpontban. Josh nem tud beilleszkedni a társadalomba, alacsony az önbecsülése, nincs barátnője, egyetlen dolog, amiben kiemelkedik, egy videójáték, a Cybergeddon, amelyben Future Man nevű karaktere vezeti a ranglistát. Miután megnyeri az utolsó szintet is, a játék karakterei kilépnek a valóságba, meglátogatják őt és azt állítják, ez csak egyfajta felkészítés volt, amely során őt választották, hogy megmentse az emberiséget a rá támadó ellenséges inváziótól.
    A filmnek/sorozatnak Josh Hutcherson producere is lesz.
  • Woody Harrelsonsonról a Szemfényvesztők 2. részéhez tartozó karakterposzterét láthatod - fentebb és - ITT is. A bűvésztrükkök és az izgalmas thrillerek kedvelőinek ajánlom az 1. rész megtekintését, ha eddig nem tettétek meg. Nekem személy szerint nagy kedvencem a film, amelyben Harrelson egy mentalistát alakít a rá jellemző fanyar humorral és remek stílussal. A 2. részt pedig június 9-től láthatjátok a magyar mozikban is.
  • Az épp tegnap szülinapos Mahershala Ali rajongói a Kártyavár 2. évadának izgalmas előzetesében vethetnek egy gyos pillantást a Kiválasztott filmekben Boggs-ot alakító színészre.
  • Elden Henson ezúttal szakáll nélkül jelenik meg a Daredevil 2. évadának előzetesében, amelyért IDE érdemes kattintani.
  • Julianne Moore számára a következő kilátásban lévő új szerep a Kingsman: A Titkos Szolgálat című film folytatásának egyik negatív karaktere lesz. Egyelőre ennél sokkal többet nem tudni, amit viszont igen, azt magyarul a Cinestar oldalán olvashatják el az érdeklődők.
  • Stef Dawson-t végül nem sokat láthattuk Annie-ként Az Éhezők Viadala sorozatban, akik azonban mégis megkedvelték a fiatal színésznőt, azok legközelebb a Nest című filmben láthatják majd viszont. Az elég bizonyosnak tűnik, hogy a film egy sci-fi horror/thriller és az is, hogy a filmben egy csapatnyi tudós fedez fel valamit. Már csak az kérdés, hogy mit, mert a Variety cikkében, ha jól értem, halálos pókokat írnak, míg a film IMDB oldalán egy mumifikálódott kínai császárt írnak, amely igazi rémálmot indít útjára. Mondjuk, amíg egy rémálom egy másik főszereplője az egykori Alkonyat-os Kellan Lutz, addig semmi okunk komolyabban rettegni. ;)
  • Végül két megjelenés hír: a friss szülőpár Sam Claflint és Laura Haddock-ot nemrégiben a BAFTA (brit filmes díjátadó) gáláján, Willow Shields-et és a várandósan is csodaszép Jena Malonét pedig a New York-i divathét egyik bemutatójának kulisszái mögött fotózták.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése