2016. január 22., péntek

Innen-onnan - avagy bébibumm a sorozat háza táján :)

Nem olyan sok egyéb hírem van, amiről érdemes írni, de az a kevés van olyan izgalmas, hogy ne akarjam tovább halogatni. Sőt, ezek között most vannak magánéleti hírek is. Nyugi, csak alacsony dózisban. Amellett új filmek, előzetesek a főszerepben egykori Éhezők Viadala szereplőkkel.



  • Woody Harrelson legközelebb a Triple 9 című, elég durva világot bemutató filmjének előzetesébe csak mostanában botlottam, pedig az már október elején megjelent. A filmről magyarul ITT olvashattok, ugyanitt megnézhetitek az eredeti nyelvű előzetest is. A film magyar bemutatójáról egyelőre nincsenek információk, ha valamit találok, kikerül az oldalsávba.
  • Donald Sutherland még mindig fantasztikus. Gyűlölve imádtuk Az Éhezők Viadalában, legközelebb pedig egy western-filmben láthatjuk viszont saját fia, Kiefer Sutherland (basszus, nekem most esett le, amikor leírtam a két nevet egymás után, hogy Kiefer Donald fia!!!) társaságában. A Forsaken című film poszterét fent is láthatjátok és ehhez is linkelek magyar nyelvű cikket, amelyben a poszter mellett eredeti nyelvű előzetes is látható és a filmről is megtudhattok kicsivel többet. Nézős egy film lenne ez is, de erről sem tudok magyar bemutató dátumot.
  • Jennifer Lawrence spanyol(?) nyelvű Yo Dona című magazin címlapján látható, amelyet fentebb is láthattok. Az újságban található szkenneket a JenLawFans Twitterén megnézegethetitek. Sajnos ezen a nyelven nem értek, így interjúfordítás nem lesz belőle, de persze, ha jár még erre jó spanyolos, aki szívesen fordítana, nincs akadálya, hogy kitegyem.
    A Jent kedvelőket azzal tudom vigasztalni, hogy a Glamour interjún végre végigjutottam (illetve pici munka van még vele) szóval holnap várható egy hosszabb lélegzetű Jen interjú az oldalon :))
  • Jennifer Lawrence-ről egyébiránt megnézhetitek az aktuális Dior fotósorozatot ITT.
  • Még egy Jennifer Lawrence hírünk van egy új szerepről. Mivel ezt a hírt is megtaláltam magyarul is, csak kattintsatok a VS oldalára a részletekért. Ez is izgalmasnak tűnik. :)
  • Sam Claflin következő filmjével, a Mielőtt Megismertelekkel kapcsolatban rossz hírünk van: eltolták a bemutató időpontját. Én le is szedtem az oldalsávból, de azért a film lesz, csak majd valószínűleg júniusban valamikor. Erről Deszy ír kicsit részletesebben.
  • Ha pedig Sam Claflin, akkor (aki még nem tudná), megszületett a pici trónörökös. Claflin sem Twitterén, sem Instagramján nem osztott meg infókat a piciről, így még azt sem tudni, milyen nemű és hogy hívják. Bármennyire is kíváncsi lennék én is legalább ennyire, tartsuk tiszteletben a színész magánéletét, hadd őrizze meg magának, hadd élje meg nyugodtan és zavartalanul ezeket a napokat :) Hír forrása: QuarterQuellOrg
  • És végül még egy babahír, bár a szemfüles olvasók már a fenti képen kiszúrhatták: Jena Malone babát vár :) A hírt ő maga osztotta meg Instagramján, amelyen közelebbről látható a pocak és a várandósan is csodálatos színésznő!

2 megjegyzés:

  1. Jena :) Amikor olvastam és láttam instagramon akkor alig hittem el :D
    Jen új filmje nagyon ígéretesen hangzik,biztosan megnézem majd. Ancsi, Lol, komolyan most ugrott be, h Kiefer Donald fia?! :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok akkora 24 fan, és ahogy leírtam a két evet egymás után és rákerestem... Hát valahogy ez a tény eddig elkerülte a figyelmemet. Egyszerűen sejtésem sem volt, hogy egy ekkora színészóriásnak szintén tehetséges színész gyermeke van. Azért is érthetetlen számomra, hogy maradhatott ez ki az életemből, mert elég ritka az ilyen...
      (Pedig az Éhezők Viadala vonatkozásban a Lenny Kravitz - Zoe Kravitz párról tudtam, de ott van még Evan Ross, aki Diana Ross fia vagy Jack Quaid, aki Meg Ryan fia.)

      Törlés