2015. december 17., csütörtök

Éhezők Viadala szereplők társkereső profiljai :)

Az Éhezők Viadala témáihoz képest egy könnyedebb bejegyzést láthattok most, amelyben néhány főbb szereplő fiktív társkereső oldalon elképzelhető adatlapját láthatjátok. Mindent nem fogok lefordítani az adatlapokról, de néhány jellegzetes vagy viccesebb dolgot azért kiemelek :)

Katniss Everdeenről megtudhatjuk, hogy a család és a vadászat a szenvedélye. Beindítja, ha tudsz sütni, de nem kedveli a dühös, lázongó fiúkat. A tökéletes randihelyszín számára a rét. A családon és a vadászaton kívül a lázadásról beszél szívesen és  sajtos zsömlével is le tudod venni a lábáról.




Peeta Mellark szenvedélye a család, a pékség és a festészet. Beindul a fonott hajú lányokra, különösképp, ha kedves hangjuk és piros ruhájuk van. Nem kedveli viszont a hazugságot és a megjátszott szerelmet. A rétre is elviheted randizni, de teljesen jó neki otthon is. Szereti a mély beszélgetéseket, amelyek szólhatnak a művészetről, a sütésről, a családról, a szerelemről és a múltról is.

Gale Hawthorne szereti a vadászatot, a harcot, háborút és minden bizonnyal megvédi szíve hölgyét és szeretteit. Jó pont nála, ha egy lány erős egyéniség, jó vadász és mindent megtesz a családjáért, de rosszul esik neki, ha a számára szimpatikus lány csupán a barátságára vágyik. Erről szívesen beszél is, akárcsak a vadászatról, harci vagy háborús élményeiről vagy a családjáról. Randizni az erdőbe vagy a Zugba érdemes menni vele.

Finnick Odair az úszás és a horgászat rajongója. Pár szem kockacukorra le is veheted a lábáról, de esélyed sincs, ha nem vagy elég vonzó. A tökéletes randihelyszín számára a tengerpart, ahonnan ne lepődj meg, ha hamarosan az ágyában találod magad! Előtte persze biztosan fogtok beszélgetni is, jó téma lehet a halászat, az úszás, a kockacukor, a szigonyok, de szívesen hallgatja, ha elmondod, milyen jóképűnek tartod!

Johanna Mason magán kívül a baltáiért van oda. Igazából nem is ő regisztrált, csak Finnick szórakozott vele, így történhetett, hogy az adatlap szerint fiatal dögös csaj a 69-es körzetből származik. Ha valami oknál fogva mégis abban a szerencsében részesülnél, hogy hajlandó veled randizni, akkor is csak róla, róla és róla lehet beszélni. :)
Forrás: Mockhingjays Tumblr

2 megjegyzés:

  1. :D Köszi Ancsi a forítást! :)
    Bori

    VálaszTörlés
  2. LOL
    Mondjuk, Johannanál már kicsit elfáradtak és hiányolom Haymitch profilját :D

    VálaszTörlés