2015. november 21., szombat

Sajtóvideók - 3. rész: Julianne Moore, Natalie Dormer és Sam Claflin

Bori nagyon sokat dolgozott a fordítással, én pedig már nagyon szeretném, hogy kinn legyenek, szóval lássunk három újabb videót A Kiválasztott 2. rész promójának hivatalos sajtóanyagából. Ebben a bejegyzésben Julianne Moore, Sam Claflin és Natalie Dormer beszél a sorozat utolsó filmjéről és karaktereikről.

Julianne Moore


A lázadás helyzetéről:
A körzetek most először egyesültek, szóval ez sokat változtat a felkelésen. Ezen a ponton sokkal erőteljesebben képesek fellépni.
Jennifer Lawranceről:
Ő remek, egy csodálatos színésznő és nagyon szórakoztató körülötte lenni. Mindig rengeteg az energiája, a humora, a lelkesedése. És hihetetlen a megjelenése a képernyőn. Erre termett és ő a tökéletes személy erre a szerepre.
Arról, hogy az Éhezők Viadala mit jelent az embereknek:
Úgy gondolom, hogy a könyvek és a karakterek nem csak a fiatalokhoz szólnak, akiknek írták, hanem az egész világnak. Ez egy módja annak, hogy megszemélyesítsd a politikai tapasztalatodat az irodalomban és a filmes világban egyaránt. Meg tudod mutatni az embereknek, hogy ez mit jelent, hogy ez a helyzet személyesen nekünk mit jelent. Ebben a csodálatos környezetben, rengeteg a nagyszerű fiatal színész. Ez olyasmi, amivel mindenki azonosulni tud, és nagyon örülök, hogy a részese lehettem.

A folytatásban Natalie Dormer és Sam Claflin.

Sam Claflin


Kiválasztott – 2. rész a többi Éhezők Viadala filmhez képest:
Ez a film Panem teljes világát feltárja, a háborút, ami a Kapitólium és a világ többi része között folyik. Úgy gondolom, hogy ez természetesen magasabbra emeli a karaktereket, hisz sokkal több a veszteni valójuk, viszont sokkal többet is nyerhetnek. Szóval a harc sokkal valóságosabb, ez már nem egy játék. Ez a való élet, és sokkal több mindenért küzdhetnek. Azt akarják, hogy a jövő a lehető legjobb legyen. Ez az a szenvedély, ami arra készteti Katnisst, hogy tovább küzdjön. Erre lett rendelve, ezt kell neki elérnie.
Arról, hogy milyen hatással volt rá ezeken a filmeken dolgozni:
Először is nagyon kiváltságosnak, áldottnak érzem magam. Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a rajongókkal együtt, magam is mint rajongó. Van egy hihetetlenül támogató, hűséges, tiszteletteljes rajongótáborunk. Nem csak a történet iránt szenvedélyesek, hanem a szenvedélyük magába foglalja azt is, hogy élvezik ezt a történetet, ezt a tapasztalatot, velünk együtt. És van egy ilyen kiállítás New Yorkban, ami be fogja járni a világot, és ez egy igazi betekintést nyújt a világnak abba, hogy mit alkottunk és ennek hála a részesei lehetnek. És talán így örökké élhetünk, azt tudom, hogy bennem örökké fognak élni.

Natalie Dormer



Cressida szerepéről:
Cressidát alakítom, aki dokumentumfilm rendező, akinek az a feladata a lázadásban, hogy Katniss Everdeent Fecsegőposzátaként, a lázadás jelképeként, arcaként jelenítse meg.  Cressidát és a csapatát a Kiválasztott 1. részében mutattuk be, és most annak a csapatnak a részeseként látjuk őt, akik nyomják előre Katnisst, mert a lázadás tényleg elkezdődött. Az ő szerepe az, hogy olyan üzeneteket küldjön Panem lakóinak, amelyekkel megerősítik a lázadást.
Arról, hogy Jennifer Lawrance milyen Katnissként:
Jennifer Lawrance minden alkalommal újabb színeket és rétegeket ad hozzá Katniss karakteréhez. Egyre mélyebbre hatol pszichológiai értelemben. Katniss szinte elérte a végső határát, nagyon elkötelezett, hogy véget vessen ennek, a fájdalomnak, amivel szembe találta magát, amivel a barátai szembe találják magukat, amivel Panem szembe találja magát. A lángra lobbant lányban van valami nyugodtság, higgadtság, amit az előző filmekben nem láthattunk. Itt az ideje annak, hogy ez a történet a végére érjen, és láthatod, hogy Katniss is így érez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése