2015. november 8., vasárnap

Josh Hutcherson DuJour interjú részletek és fotósorozat

Josh Hutchersonnal a DuJour magazin magazin készített interjút, részben Az Éhezők Viadaláról, részben más témákról. Ebből egy összefoglalót/kivonatot olvashattok, és természetesen a dögös Josh képeket sem titkolom el előletek.





Josh A Kiválasztott 2. részéről és arról, hogy a forgatás olyan volt, mintha főiskolai koleszban éltek volna:

- Berlinben forgattunk és mindannyian ugyanabban a szállodában voltunk elszállásolva. Legtöbben ugyanazon az emeleten. Megegyeztünk, hogy szabad a bejárás egymáshoz. Az embernek bármikor készen kellett állnia, hogy felkapjon valamit, mert bármikor bármi képtelenség történhetett. - Mint például micsoda? - Például, hogy Woody Harrelson félmeztelenül, egy szál törülközőben ront rá az emberre. Az Éhezők Viadala olyan volt számomra, mintha főiskolára jártam volna. - mondja. - Az ember 18 évesen kezdi a főiskolát. Most 23 vagyok, és kikerültem onnan.


Jennel való kapcsolatáról:

Mindezen közben Éhezők Viadala szereplő társnőjével való barátsága olyan fokú országos szintű rögeszmévé vált, hogy a párosnak saját beceneve lett: Joshifer. Az együtt töltött éjszakáik (amelynek harmadik szereplőtársuk, Liam Hemsworth is rendszeres résztvevője volt) nem arról szóltak, amire az ember gondol:
- Nem azért aludtunk egymásnál, hogy ágyba bújjunk hármasban és ölelgessük egymást. - Akkor miért? Hogy ne vezessenek ittasan? - Pontosan! Felelősségteljes fiatalok vagyunk!


Az Éhezők Viadala utolsó forgatási napjáról:

Most, hogy közeleg a sorozat vége, úgy tűnik, mindenki ugyanarra kíváncsi: Milyen volt a forgatás utolsó napja? Sírt aznap Josh? És Jen? Hutcherson elmeséli, hogy Hemsworth-szel együtt megittak egy üveg whiskey-t, aztán a forgatás végén Jennel és Woody Harrelsonnal négyesben összekapaszkodtak, kicsit sajnálták magukat, majd mindenki hazament. Egy héttel később a három főszereplő együtt vacsorázott és jót nevettek azon, hogy mennyire drámaian fogták fel az egészet és hogy kiborultak miatta.


Élet Az Éhezők Viadala után:

Hutcherson továbbra is azt mondja, nincsenek tervei Panem utánra, és hogy nem tanulmányozta Alkonyatot megjárt társai saga-t követő életét. Érdemes persze megjegyezni, hogy Taylor Lautner például már Oscar-díjat is adott át. 
- Inkább az olyan történetek és karakterek érdekelnek, amelyek valamiért felkeltik az érdeklődésem, nem pedig azok, amelyek stratégiailag fontosak lennének a karrierem szempontjából. - mondja Hutcherson nevetve. - Nos, majd meglátjuk, hogy alakul. De inkább éhen halok és feladom a forgatást, semmint hogy olyan filmeket vállaljak el, amiket nem szeretek, pusztán azért, hogy karriert építsek.


Claudia Traisac spanyol színésznővel való távkapcsolatáról:

- Sokat utazunk, sokat skype-olunk. - mondja távkapcsolatáról. Amikor felvetem, hogy a Skype kétélű kard, nem tiltakozik, sőt, ő maga is elmeséli, milyen nehéz az, hogy ugyan láthatja barátnőjét, megérinteni azonban nem tudja. - Olyan, mintha együtt lennénk, hiszen látom, beszélgetünk. - mondja. - De az csak egy kibaszott képernyő. Iszonyat idegesítő. - Josh hamar visszavált a megszokott visszafogott stílusához és az előnyökre koncentrál: - Azért klassz. Nemzetköziek vagyunk. - És úgy tűnik, Josh hosszú távra tervez, mert arról beszél, a jövő nyarat szeretnék együtt tölteni News Yorkban. - Fiatalok vagyunk, majd elérjük, hogy működjön.
Forrás: DuJour

1 megjegyzés:

  1. Josh iszonyat jófej! És olyan jó látni, hogy a hírnév ellenére a magánéletét és a szabadidejét úgy intézi ill. tölti, mint az átlagos hétköznapi fiatalok.

    VálaszTörlés