2015. november 15., vasárnap

Eugenie Bondurantnak hat órán át tartott Tigrissé alakulni

Eugenie Bondurantról sem olvastunk még cikket, szóval remélem, nem bánjátok annyira. Az egykori Éhezők Viadala stílustanácsadót, Tigrist alakító színásznővel az US Weekly beszélgetett.


Tigris, aki korábban stílustanácsadóként dolgozott az Éhezők Viadalán, segít a Lángra Lobbant Lánynak, Gale-nek és Peetának álcázniuk magukat a Snow elnök ellen vívott csatájuk során. Bár az álcázást okosan hajtja végre, semmi nem hasonlítható Tigris macskaszerű, bonyolult megjelenéséhez. Bondurant elárulta az US Weekly-nek, hogy milyen sokáig kellett a sminkes székben ülnie, hogy megjelenése Tigrisként tökéletes legyen.
Azt hiszem, első alkalommal hat és fél órán keresztül ültem abban a székben. - mondja az 54 éves Bondurant átalakulásáról. - Mindenütt tetoválásokat festettek rám, a karomra, a hátamra és a mellkasomra. Aztán sminket is tettek rá, szóval tetoválások és smink is volt a testemen. - Majd hozzáteszi: - Gyönyörű lett, a végeredmény lenyűgöző.




A Patsy színésznője - aki önmaga szerint inkább egy átlagos nő - nagyon lelkes volt, amikor megkapta a Suzanne Collins által megálmodott karakter szerepét. Bár csak a harmadik kötetben ismerjük meg, Bondurant azt mondja, a szereplőtársak és a stábtagok nagyon szívélyesen fogadták a forgatáson, amely már olajozott gépezetként működött. Sőt, a főszereplő hölgytől kifejezetten odáig volt annak kedvessége miatt.
- Szavakkal nem lehet leírni, milyen tehetséges színésznő is az a nő. Szóval ez az egyik - mondja Bondurant - aki Team Katniss-nek vallja magát - Jennifer Lawrence-ről. - A másik pedig, hogy hihetetlenül barátságos és elvi kérdést csinál belőle, hogy ő menjen oda a másikhoz és mutatkozzon be neki. 

Francis Lawrence-szel szintén nagyon izgalmas volt együtt dolgozni. 
- Ha bármikor lehetőségem nyílna rá, hogy újra együtt dolgozzak vele, kiugranék a bőrömből örömömben. - teszi hozzá. - Nem egyszerűen hihetetlenül tehetséges és csodálatos a képzelőereje, de a vele való forgatás nyugodt és játékos.


Na, igen, játékos. A rendező gyakran viccelődött Jennifer Lawrence-szel, Josh Hutchersonnal és Liam Hemsworth-szel a felvételek szünetében.
- Állandóan azt a játékot játszották, hogy ujjaikkal kört alkottak, és aki ezt meglátta, azt megviccelhette a másik. - meséli Bondurant nevetve. - Nagyon durva volt. Egész idő alatt ezt játszották.

Ahogy Bondurant meséli, igazi bajtársiasság alakult a színészek között, akik még halála után is megőrizték a forgatás ideje alatt elhunyt Philip Seymour Hoffman emlékét.
- Az ember érezhette, ahogy áramlik... a tragédia érzete. Hogy elvesztették egyik társukat. - meséli Bondurant az US Weeklynek. - Philip neve még mindig kinn lóg a falon és az öltözőjén - megőrizték a képeit is. Az öltözőnek használt lakókocsiban van kitéve a fotója.
Forrás: US Weekly Éhezők Viadala gyűjtői kiadás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése