2015. november 14., szombat

Elden Henson Pollux karakteréről

Elden Henson Philadelphiában promózta a Kiválasztott 2. részét, ahol karakteréről és forgatási élményeiről beszélt röviden az Examiner-nek.


... Amikor megkérdeztük, olvasta-e a könyveket a forgatás előtt, Henson bevallotta, hogy nem volt túl sok ideje felkészülni a szerepre, miután jelezték, hogy megkapta a lehetőséget. Megpróbálta mindezt azzal ellensúlyozni, hogy gyorsan elolvassa a könyveket és megnézi a korábban megjelent filmeket. Arról is mesélt, mi volt az, ami a legtöbbet segített neki abban, hogy beleélje magát karaktere szerepébe:
- Az erősítette meg számomra a karaktert, hogy néhány nappal a forgatás előtt együtt vacsoráztunk Francis Lawrence-szel, én pedig megkérdeztem, mit kell még tudnom a karakterről, ami nincs benne a könyvben. Azt mondta: "Azt ne feledd, hogy Pollux azok után is, hogy olyan rossz dolgokon ment keresztül, mégis úgy dönt, meglátja a szépet is a világban." Ez pedig elgondolkodtatott, szóval ebből indultam ki. Ezt mindvégig észben tartottam a forgatás során.



A színész azt is elmondta, hogy nem fejezte be a könyvek olvasását a forgatás megkezdése előtt, hozzátéve: - Mindenkinek azt hazudtam, hogy elolvastam a könyveket, de igazából a forgatás során értem csak a végére! - mondja nevetve.

Az alázatos és szerény Henson ámulattal veszi tudomásul, karrierje, milyen magasra ível mostanában, amikor két nagy népszerűségnek örvendő sorozatban is szerepel és olyan színészekkel dolgozik együtt, mint Julianne Moore, Woody Harrelson és Jennifer Lawrence. A színész azokról a pillanatokról is mesélt, amikor rengeteg híresség társaságában találta magát:
- Minden nap úgy ültem a forgatáson, hogy az járt az eszemben, "Woody Harrelson ül mellettem, hát nem király?" És amikor ilyen pillanatok értek, azon gondolkodtam, "Hogyan jutottam idáig az életben?" A németországi forgatás során Evan Ross-szal mentünk el szórakozni, és amikor beléptünk a szállodába, ott volt Steven Tyler. Ross pedig mindenkit ismer [édesanyja Diana Ross énekesnő], ezért Steven Tyler így szólt hozzánk: "Helló, srácok, gyertek el a koncertemre!" Néhány nappal később pedig ott álltunk a színpadon Woody Harrelosn társaságában, Steven Tyler énekelt, nekem pedig az járt a fejemben, "Hogy kerültem én ide?" Ez egyike volt azon pillanatoknak, amikor szeretem ezt az életet.

Elden Hensont rajongói Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. részén kívül a Daredevil című sorozatban is láthatják Foggy Nelson szerepében.
Forrás: Examiner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése