2015. november 16., hétfő

2 nap mindössze A Kiválasztott 2. rész moziverziójáig

A szerencsésebben holnapután ilyenkor már moziznak. Izgiii! :)


9 megjegyzés:

  1. Tavaly a film után azt mondogattam magamnak, hogy még milyen messze van az utolsó rész, és most, hogy ezen a héten már látni fogom...olyan, mintha 1 hónapja láttam volna a Kiválasztott 1. részét! :D Nagyon várom már a lezárást! :)

    VálaszTörlés
  2. Ma lefoglaltam a második jegyemet is. A szerda esti 3D-s szinkron után szombat délután egy 2D-s feliratos változatot is megnézek. Jaaaaj, nagyon várom :)

    Amúgy agyalok egy IMAX verzión (sosem voltam még IMAX-ben és addigra lehet, jól esne újranézni), ha december közepén még az menne, összekötném egy karácsonyi hangulatú, vásárolgatós pesti nappal. Hmmm. Megérdemelném ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ancsi, hány órási vetítésre mész szerdán? Várható lesz majd utána esetleg egy kis rövid élménybeszámoló, hogy hogy tetszett?^^

      Törlés
    2. Holnap nálunk 20:30-kor lesznek az első előadások. Hááát, ha hazaérek és van még életerőm, írok róla szívesen, de szerintem inkább csütörtök este lesz ez reális. Majd meglátom.

      Törlés
  3. Ancsi, most néztem a cinema cityn, hogy a vetítési időpontok totál másak lettek (legalábbis nalunk). Alig lesz valamikor, pénteken mentünk volna 3d-re 17:30-ra,de pénteken csak 22:00-kor lesz egy feliratos... Most ez miért van? És szombaton is csak esti időpontban van.
    Másik, ha esetleg nem láttad volna, volt egy tv spot áradat a Youtubeon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Más is jelezte már, nem tudom, mi lehet a hiba. Nálam minden OK. Háromféle formátum, több időpont, szóval passz.
      A TV spot áradatot már este bekészítettem, most ki is tettem, de megtalálom ezeket a dolgokat, csak nem szeretek mindent azonnal kitenni, mert egymás hegyén-hátán valami felett elsiklotok...

      Törlés
    2. Én úúgy megkönnyebbültem, mikor megláttam, hogy 3 féleképpen vetítik! :) Szerda este szinkron+3D, következő héten felirat+2D, aztán decemberben, mikor hazajön egy barátom Rómából vele is már beiktattunk egy felirat+2D verziót. Jaaaj. :)))

      Törlés
    3. Most úgy tűnik, hogy visszaállt, lesz pénteken is, viszont feliratos továbbra is csak esti időpontban van, mondjuk valószínűleg úgyse mennék, mert nem jönne el velem senki, egyedül meg olyan fura lenne. :) és már láttam a bejegyzésed is. :)

      Törlés
  4. Lenne egy kérdésem: akik voltak már 4D-ben, azok szerint megéri? Mert már régóta tervezem kipróbálni, és ez a film pont jó (=tökéletes:)) lenne, viszont vidéki vagyok, és nem lenne egyszerű az utazás. És ezért kérdezem, hogy érdemes elmenni? Tényleg van akkora élmény?

    VálaszTörlés