2015. október 9., péntek

Jena Malone és az Éhezők Viadala VR Experience a New York-i Comic Conon

A múlt heti előzetes után a Samsung egy új produkcióval állt elő, mégpedig egy Éhezők Viadala VR (Virtual Reality) kisfilmmel, amelyet a New York-i Comic Conon mutatnak be az érdeklődőknek. A rendezvényen a stábot ezúttal Jena Malone képviselte, akiről lesznek képeink is (az ugrás után), és egy rövid interjú is készült a színésznővel.


Ez alapvetően egy interatkív Éhezők Viadala élmény a Samsung Gear VR-ral, és bár általában is jellemző, hogy a legtöbb ember ismeri a filmeket, amelyeket promotálunk, de az Éhezők Viadala esetében olyan, mintha a nézők is részesei lennének ennek az egésznek, a világ létrehozásának, ami nagyon gazdag világ, hiszen a regényben olyan sok minden történik. És a rajongóknak ez tetszik, nekem pedig az jön be, hogy ez az egész egy virtuális utazás. Ez már az utolsó film lesz és még jobban kitárul a világ, és jó, hogy az Éhezők Viadala élmény nem csak arról szól, hogy elmész a moziba és megnézed a filmet, de egy ilyen virtuális élményben is részt vehetnek a rajongók.
Ez kifejezetten egy virtuális valóság, számomra határozottan furcsa, nekem ez újdonság, úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, aki betévedt az édességboltba!
Hihetetlen érzés kapcsolatba kerülni a rajongókkal, számomra ez volt a legizgalmasabb része a film utóéletének. Persze a filmek elkészítése is hihetetlen élmény volt, de az utóéletük is, elkészíteni ezeket a filmeket, dolgozni rajtuk, tényleg olyan volt, hogy az ember közben rájött, mit szeretnek ebben a rajongók, milyen szenvedélyesek és motiváló erejűek, és milyen csodálatosak.
Nagyon nehéz elbúcsúzni, még akkor is, ha nem egy valóságos dolognak mondunk búcsút, de azért tudja az ember, hogy már nem dolgozik többet ezeken a filmeken. De nagyon szép volt, tényleg csodálatos ez a család, büszke vagyok rá, hogy a részese lehettem.

Képek Jenáról és a Samsung Gear VR Experience rendezvényről a New York-i Comic Conon, a folytatásban.


A New Yorkban bemutatott Virtual Reality anyag egyébiránt egy 6 perces összefoglaló a sorozatról, nyilvánvalóan a legvége, vagyis a Kiválasztott 2. része nélkül. Állítólag elég érzelmesre sikerült. A történet különböző részeiből láthatunk felvillanni képeket, például láthatjuk Snow elnököt a rózsakertben vagy néhány izgalmasabb jelenetet a 13. körzetből. Bemutatnak egy szívmelengető jelenetet is Katniss és Ruta főszereplésével. Mindezt egy speciális szemüvegen keresztül nézhetik meg az érdeklődők, speciális ülésekben, amelyek úgy rázkódnak, mintha a néző maga is részt venne a jelenetben. Íme egy jelenetfotó is a kisfilmből:


E köré a szinte már szokásosnak nevezhető körítés, ezúttal a 13. körzet egyenruhájába öltöztetett segítőkkel. Erről van egy - hang nélküli, ne is keress hangot!! - videónk is:


Illetve képeken is megnézetjük az eseményeket:








Forrás: QuarterQuellOrgFlickr, ComingSoon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése