2015. szeptember 1., kedd

10(0) Éhezők Viadala tény, 2.

Folytatódik a méltán népszerű (jól van na, én bírom ezeket az érdekességeket :) sorozat a következő 10 éhezők Viadala tudnivalóval, ami azt is jelenti, hogy immáron kevesebb, mint 80 napot kell csak várni a filmig. Azt meg már féllábon is.
  1. Az Éhezők Viadala könyvtrilógiát 51 különböző nyelvre fordították le.
  2. Katniss neve 20-szor volt a gömbben az Éhezők Viadala aratásán, míg Primé csak egyszer.
  3. Donald Sutherland-et annyira megérintette a karaktere, hogy egy három oldalas levelet küldött róla Az Éhezők Viadala rendezőjének, Gary Ross-nak.
  4. Az Éhezők Viadala forgatásának legelső jelenete Katniss azon visszaemlékezése, amikor Peeta odadobja neki a kenyeret.
  5. Az Éhezők Viadalában 1800 kézzel készített jelmezt gyártottak a kapitóliumiakat alakító statisztáknak.
  6. Az első Éhezők Viadala film forgatása során 450 parókát használtak fel és 35 teljes állásban dolgozó profi sminkest is alkalmaztak. 
  7. Julianne Moore két gyereke már korábban is rajongója volt a sorozatnak, ők győzték meg a színésznőt, hogy fogadja el Coin szerepét.
  8. Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson mindketten Kentuckyban születtek, amely állam a szénbányászatáról híres - akárcsak a 12. körzet.
  9. Azon jelenetek felvétele során, amikor Haymitch eszik, a vegán Woody Harrelson csak zöldséget vagy desszertet fogyasztott.
  10. A New York-ban állomásozó Éhezők Viadala Kiállítás több, mint 1000 négyzetméteren várja a látogatókat.

2 megjegyzés:

  1. Én is szeretem ezeket az érdekességeket!

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom én is szeretem ezeket a kulissza titkokat és persze a szereplők egyéb hìreit

    VálaszTörlés