2015. július 11., szombat

Willow Shields vette át az év rajongótábora díját

Szintén a Comic Con nyelte el a tényt, hogy volt egy "kieséses" díja az MTV-nek, olyasmi, mint év elején az MTV Movie Brawl, csak ez rajongótáborok között. Tavaly is volt hasonló, akkor követtük is, de most elég sok minden volt ehelyett is. Mindenesetre örömmel jelenthetem be, hogy az Éhezők Viadala rajongótábora megnyerte az Év Rajongótábora díjat, amelyet Willow Shields vett át.


Képek és egy videó a folytatásban.







Mi volt a legkülönösebb rajongói reakció veled kapcsolatban, ami olyan emlékezetes, hogy sose felejted el?
Istenem, ez nehéz kérdés. De úgy érzem, ilyen velem nem történt. Szerintem nagyon klasszak a mai fiatalok, akik azt kérdezik, szeretnél beszélgetni velünk könyvekről, filmekről? Mire én, hát persze! Nagyon szerencsés vagyok, de persze vannak olyanok, amikor a reptéren odakiabálnak, hogy "Önkéntesnek jelentkezem!", ezek persze rám hozzák a frászt, de amúgy semmi. Ez nem számít durvának, ez normális.
És mi a helyzet a tánccal?
Jelen pillanatban nem táncolok, de nagyon komolyan gondolkodom azon, hogy tanuljak társastáncot, de egyelőre elég volt. Noha úgy érzem, érdemes volna folytatni, de most inkább visszalépek kettőt, és majd három év múlva visszatérek rá, ha majd úgy érzem, hiányzik.
Mi van, ha addig elfelejted?
Majd ha úgy érzem, még mindig emlékszem a salsa alapjaira, most azonnal folytatnom kell!
Milyen érzés utoljára részt venni a Comic Conon?
Most, hogy ez az utolsó alkalom ebben a formában, sokkal jobb, sok a teendő. Ugyanakkor ez olyan, mint egyfajta búcsúbuli. Csodálatos, volt ma egy nagyon klassz panelunk is, holnap én dedikálok is, szóval jó.
Akkor jövőre már csak egyedül jössz vissza vagy valakivel?
A bátyámmal beszéltünk róla, hogy eljövünk és beöltözünk valakinek, mondjuk Jon Snow-nak. Én már idén is akartam ezt, de ő nem tudott jönni. Nagyszerű lenne pedig jelmezben mászkálni az emberek között.
[Abban a naiv tudatban estem neki az interjúnak, hogy a címben az állt, az utolsó filmről lesz szó az interjúban. Nos, az pont nem volt, de remélem, azért szívesen néztétek/olvastátok. :)]



És ha már Willow, nem állom meg, hogy ne tegyem a mostani képe mellé a 2012-es Comic Con-osat. Tényleg rengeteget változott három év alatt is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése