2015. július 16., csütörtök

Willow Shields interjúrészletek a Comic Conról



  • A Clevver TV riporterének okos kérdése arra irányul, hogy a film a poszttraumatikus stressztől is szól, volt-e Willownak poszttraumatikus stressze a forgatás befejeztével? Nos, Willow ismét elmondja, hogy öt éven át tartott ez az élmény életéből és nagyon hirtelen ért véget. Igaz, találkoznak még azóta is a többiekkel, de ez nem ugyanaz, mint amikor együtt szórakoztak a többiekkel a forgatáson, szóval azért nehéz búcsút venni ennek az egésznek. 
  • Ha valaki Willow legjobb barátja akar lenni, akkor szeretnie kell olvasni, okosnak kell lennie és jó zenei ízlésének kell lennie, ez alatt Willow az alternatív zenét érti. Aztán helyesbít, hogy ezeknek nem megfelelni "kell", de jó, ha így van. (Clevver TV)
  • Az utolsó Comic Con témája kapcsán elmondja, hogy igyekeztek egy nagyon különleges show-val előállni a rajongóik számára, akiket csodálatosnak tart. Szereti ezt a rendezvényt is, mert itt minden a rajongókról szól. Ők is megpróbálják még közelebb hozni a történetet a rajongókhoz, megpróbálják őket kiszolgálni. (ScreenSlam)
  • A filmben Prim jobban bekapcsolódik majd a forradalomba fizikailag, ez a rajongóknak biztosan tetszeni fog. Nagyon jó látni, hogy felnőtt az első filmhez képest, hogy most már gyakorlatilag ő maga is a harcmezőre megy bizonyos értelemben. (IGN)
  • A könyv-film összehasonlítás kapcsán azt mondja Willow, hogy a nézők már ismerik ugyan a könyveket, de kemény lesz mindezt végig is nézni és nekik is kemény ez. De tetszik neki, ahogyan Suzanne Collins megírta ezt a könyvet, mert nagyon okosan írta meg és ez is azt mutatja, milyen a körülöttünk lévő világ és nagyon fontos, hogy mindenki lássa ezt. (IGN)
  • Hogy miért szeretné, hogy a rajongók lássák az utolsó filmben a karakterét, azt nem akarja elárulni, de azt elmondja, hogy lesz közös jelenete néhány olyan karakterrel, akivel korábban nem volt és emiatt nagyon izgatott. (IGN)
  • A könyvet fiataloknak és idősebbeknek is ajánlja elolvasásra, mert hihetetlen jól van megírva, olyan dolgokról van szó benne, amelyek nagyon fontos témák, vannak benne nagyon szép és hiteles kapcsolatok, szóval mindenki talál benne valamit, amihez kötődni tud. (IGN)
  • Willow a Fandango videójában is méltatja a rajongókat, amiért elég intelligensek ahhoz, hogy megértsék ezeket az igen kifinomult témákat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése