2015. július 9., csütörtök

Várjuk együtt a Comic Con Lionsgate paneljét - Folyamatos frissítéssel!

Ez tehát a várakozós bejegyzés, amelyben láthattok hangulat- és készülődős fotókat a helyszínről és már igyekszek csipegetni érdekességeket is Twitterről.

A H csarnok előtt kígyózó sorban már korán kiszúrták azt a három rajongót, akik nagyon komolyan veszik ezt a rajongósdit és Katniss-nek, Effie-nek és Caesar Flickermannak öltöztek. Nem aprózták el, teljesen korrekt a megjelenés, még én sem tudok belekötni :P (A cosplayer-re amúgy van egy szavas magyar kifejezés? Mert értem én, hogy mit jelent, de nekem egy mondatba kerül megfogalmazni azt :)

Forrás: @MTVMovies



Bár hasonlót láttunk már tegnap, azért én elfogadnék egy ilyen pólót. Még irigylésre méltóbb, hogy a lány, aki megosztotta ezt Twitterén, állítólag a Lionsgate tegnap esti bulijában zsákmányolta a pólót. Vagy ne írjak ilyeneket, enélkül is eléggé irigykedünk a kintiekre?

Forrás: @EntKaleidoscope

Állítólag a Liongate csapata is készül a H csarnok-beli szereplésre. Mondjuk stábtagokat még nem látok, de majd később.

Forrás: @akstanwyck
Két infó még a végére (vagyis, ezt a bejegyzést bővítem majd 9-ig, amikoris indul a Panel élő bejegyzése)
  • Az egyik, hogy Josh Horowitz az MTV jó fej és jó humorú riportere interjút készít majd Jennel és Josh-sal valamikor a nap során. Szerintem ezt az interjút legkorábban holnap hozom, amikor felkerül és tudom fordítani is.
  • A másik, hogy a produkció hivatalos Twitterén, a @TheHungerGames-en élő egyenesben közvetíti majd a műsort. Korábbi tapasztalataim szerint ők is képeket tesznek fel és nem kizárt, hogy itt jelenik majd meg a várva várt promóvideó is, de ezt nem írták. Azért szerintem meg fogjuk találni, ne essetek kétségbe. :) Én is hozok majd innen is képeket, szóval az sem marad le, aki nem tudja követni ezt a linket.
  • "Lássuk, meg tudtok-e találni?" - Marian Green is bejelentkezett Twitteren a Comic Conra. Szegényt nem akarom én lenézni, mert valóban játszott a Futótűzben, a 9. körzetből származó nő szerepét, és már akkor is, és úgy emlékszem, a Kiválasztott 2. részében is vállal kaszkadőrszerepeket, meg én szívesen foglalkozom mellékszereplőkkel is, vele is hoztam már interjút, de na. Nem ő lesz a nap sztárja. A lelkesedése persze díjazandó :)
A szerencsések már bejutottak a H csarnokba, a még szerencsésebbek konkrétan az első sorba. Mondjuk 17 órányi sorban állás után meg is érdemlik. Azért jelentkezzen, aki nem irigykedik :)



  • Aki nosztalgiázni szeretne a tavalyi és a tavalyelőtti legjobb Comic Con stábtagos képekből, annak az MTV News cikkét ajánlom. Ami amúgy picit pontatlan, mert 2012-ben is volt Éhezők Viadala megjelenés, akkor néhány fiatalabb, a filmben Kiválasztottat alakító színész tartotta a frontot. Azért a képek jók :)
  • Willow Shields a Snapchaten beszélget az érdeklődőkkel, amiről egy brit rajongó azt írta, hogy ha letöltünk mellé egy location spoofer alkalmazást, akkor hozzájuthatunk az USA területén kívül is a Kiválasztott 2. rész megfelelő filtereihez. Az alkalmazáson belül a MockingjayPt2 azonosítót érdemes keresni.
Így néz ki a tömeg a H csarnokban. Egy tájékoztató felirat szerint (annyira azért nem izgi, hogy posztoljam is) lehet enni a csarnokban, de ha valaki kimegy, újra sorba kell állnia, hogy bejuthasson.

Forrás: @MTVmovies

Kívülről is van tömeges kép.

Forrás: @s_oldham
Elviekben a csarnok első panelje, az Open Road elkezdődött, és már csak 1 óra a Lionsgate-éig :)

Érkezem még frissekkel, ha lesznek, ebbe a bejegyzésbe nézzetek vissza néha, ha gondoljátok még 9 előtt...

8 megjegyzés:

  1. Nagyon várom, és sok sikert estére:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük a híreket.
    További sok sikert kívánok a kitartó munkádhoz :)

    VálaszTörlés
  3. A Caesar- jelmez a legjobb ;)

    VálaszTörlés
  4. Már várom! Kíváncsi vagyok az interjúkra. Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a csarnokban az első sorban két lánynak olyan ruhája, mint a Futótűzben az arénában Katnisséknek?

    VálaszTörlés
  5. Én nem láttam semmit snapchaten. Ez mért lehet? :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert geofilter-es. Csak az USÁ-ban látható. :(

      Törlés
    2. Hát, mindegy, azért sajnálom :(
      de köszi :)

      Törlés