2015. július 2., csütörtök

Letölthető iTunes-ról az Éhezők Viadala Kiállítás idegenvezető alkalmazása

Nem tudom, mi számunkra is elérhető-e, de iOS-re letölthető röpke 4 dollárért az a mobilalkalmazás, amit a Kiállításon is végighallgathatnak a látogatók. Akit érdekel, IDE kattintva próbálkozzon. Én hozom az alkalmazás leírását és néhány eddig még nem látott jelenetfotót is mutatok az alkalmazásból.

Az Éhezők Viadala: A Kiállítás Mobil Idegenvezetője a július 1-jén a New York City-ben a Discovery Times Square-en megnyílt Éhezők Viadala Kiállítás mobil támogatása.

Az Éhezők Viadala Kiállítás korábban még nem látott módon mutatja be a kasszasikert elérő Éhezők Viadala sorozatot és Katniss utazását. Ez az erőteljes kiállítás Panem világának művészetét, tudományát, pompáját és történelmét mutatja be olyan jelmezek, kellékek és díszletek kiállításával, amelyek kiemelik azokat a technikai és művészi csodákat, amelyet segítettek életre kelteni ezt a világot. Látogass el személyesen is a Kiállításra, hogy láthasd mindazokat a magas technikai színvonalú interaktív elemeket, amelyek segítenek elmerülni ezekbe az izgalmas kulisszatitkokba, éld bele magad a filmek világába, és fedezd fel ennek a történetnek, amely az egész világon vihart kavart, egy másik oldalát is.

Amikor ellátogatsz a Kiállításra, használd ezt az alkalmazást hogy elmerülhess az Éhezők Viadala világában, kövesd utadat egy digitális Panem Útlevél segítségével, szerezz pecséteket Panem Körzetein át vezető utad során és oldd meg az interaktív feladatokat! Az út során képeket készíthetsz és oszthatsz meg olyan helyeken, mint a Kiválasztottakat szállító vonat, a Kapitólium TV interjú szobája és a 13. körzet. Titkos, bónusz tartalmakat fedezhetsz fel és juthatsz hozzájuk a mobilalkalmazásban, többek között a Kapitólium felügyeleti kameráinak és a 13. körzet digitális tárolóinak képét.



Mondjuk nekem ezek közül az első és az utolsó rémlik, de a kintiek szerint ezek újak. Na, passz, én kiteszem, az a biztos.



Forrás: PanemPropaganda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése