2015. július 6., hétfő

Kökörcsin, a lázadó macska :)

"Róla már megint elfeledkeztek" - méltatlankodott kint egy rajongó. Amúgy nekem komolyabb hiányérzetem is van, mert nem láttunk sem Haymitch-et, sem Effie-t vagy akár Coint (esetleg Plutarchot? - mondjuk az érthető, ha rá nem számíthatunk). Persze lehet, hogy a sorozat a lázadókat mutatja be, de én Primet nem tartom annak (persze nem kérdőjelezem meg, hogy érdemelt egy ilyen posztert, sőt, bátran érdemelhetett volna többet is, korábban!), Coint viszont igen. És izgatottan várnám a 451-es Osztag hiányzó tagjait: Mitchellt, Homest és Jacksont is.
Persze nincs kizárva, hogy a Comic Con tiszteletére megjelennek ezek valamikor, de Kökörcsint biztosan nem fogunk kapni, szóval íme :)

Forrás: @RebelDistrict13

4 megjegyzés:

  1. Szerintem a plakátok bal szélén lévő függőleges feliratok adnak magyarázatot arra, hogy miért pont róluk készültek a poszterek:
    Katniss - Panem
    Peeta - Sons (fiúk)
    Gale - Brothers (fiútestvérek
    Prim - Sisters (lánytestvérek)
    Finnick - Maris (férjek, bár ez nem angol, hanem, francia)
    Cressida - Activists (aktivisták)
    Boggs - Soldiers (katonák)
    Johanna - Rebels (lázadók)

    Tehát azok az embertípusok, akik résztvesznek a háborúban, akiket felszólítanak, hogy csatlakozzanak a forradalomhoz. De lehet, hogy tévedek, csak én ezt vettem észre

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nekem is feltűnt, én is gondolkodtam rajta. De tényleg lehetne, hogy mondjuk Lyme kajon egy Commanders-eset, ahogy a fentebbi másik rajongóiban és naná, hogy Coin egy Leaders-t. A Te elméleted alapján ez még fontosabb is volna. Sőt, mondjuk Haymitch-nek juthatott volna egy Mentors felirat. Ő tényleg lázadó, mégha nem is katona, ráadásul a sorozat fontos szereplője.

      De mint írtam, nem kizárt, hogy érkeznek még más karakterposzterek, ahogyan a Futótűz és a Kiválasztott 1. rész alkalmával is két sorozatot kaptunk.

      Törlés
    2. Ez igaz, úgy lett volna teljes a sorozat. Én is remélem, hogy róluk is lesznek majd poszterek.

      Törlés
  2. Szerintem 100% ,hogy lesznek még poszterek!

    VálaszTörlés