2015. július 17., péntek

Josh Hutcherson interjú részletek a Comic Conról

Gondolom, Josh megszólalásait is várjátok már, vele zárul a Comic Con-os anyagok sorozata. Klassz kis pár nap volt!!


  • A Clevver TV Josh-t is megkérdezte, mit keres egy jó barátban, a fiú a következő választ adta: legyen őszinte, hiteles, szereti, ha valaki vicces, de ez nem elvárás, ne legyen birtokló és szeresse a vidám dolgokat. 
  • Számára is hihetetlen volt együtt tölteni az emúlt négy évet a többiekkel és minden évben megjelenni a Comic Conon. Ez az utolsó megjelenés az Éhezők Viadala képviseletében számára is izgalmas, ugyanakkor szomorú is egyben. (Access Hollywood)
  • Ő sem látta még az előzetest, amit a panel során kétszer is bemutattak, nagyon tetszett neki, alig várja a filmet. (Access Hollywood)
  • Josh-t is kérdezik a forgatás végéről. Azt mondja, nagyon érzelemgazdag volt és inkább nyomasztó, mint felszabadító érzés. (Access Hollywood)
  • Hogyan változott színészként az elmúlt négy év/négy film során: kiemeli, hogy életében először játszhatott őrültet. Ahogy a panelon is elmondta, a való életben nem ilyen, így most ez önbizalmat adott neki a későbbi projektekre nézve is. A következő filmek kapcsán a Késik a Szüretet és a The Long Home-ot említi [ez a film nekem nem is rémlett, pedig elviekben utómunkálati státuszban van, és majd 2017-ben jelenik meg]. (Access Holywood)
  • Lázad a közösségi oldalak ellen: nem szereti, nem használja, de tisztában van azzal, hogy könnyebb így megközelíteni az embereket és hallatni a hangját, ha arra van szükség. De nagyon nem ért egyet ezekkel, leginkább az Instagrammal, mert az ember ott nem a valódi énjét mutatja meg. Arra is felhívja a figyelmet, hogy nagyon veszélyes, ha egy fiatal ilyen közegben nevelkedik. (HitFix)
  • Elismeri a rajongókat, amiért ennyire izgatottak és kinn aludtak a sorban, hogy bejuthassanak. Az Éhezők Viadala rajongók eleve fanatikusak, a Comic Conon résztvevőek pedig még jobban, így ők a legjobbak! (Screen Slam)
  • Az IGN videójában Peeta gyógyulásáról beszél, hogy a filmben megpróbálják elérni, hogy újra önmaga legyen. 
  • Szintén az IGN riportere hívja fel a figyelmet arra, hogy ez az utolsó könyv még a szokásos Éhezők Viadala hangulatnál is komorabb és hogy a rajongók mégis közel érzik magukhoz. Josh elmondja, hogy a film készítése közben hűek maradtak a könyvhöz, de nehéz, mert most ezek a komoly, súlyos dolgok életre is kelnek. Ráadásul elég nehéz témákat dolgoznak fel, mint a háború és annak következményei. De Francis nagyon hihetetlen, hálás módon csinálta meg és a végére kerek lesz a történet. 
  • Nem igazán beszélhet arról a jelenetről, amit a legjobban vár, hogy lássanak a rajongók, de várja, hogy láthassuk, merre tart Peeta. Hogyan lesz jobban és hogyan kerül bele a forradalomba. Ez különösen azok számára lesz izgalmas, akik nem olvasták a könyveket. (IGN)
  • A sorozat vége kapcsán azt mondja, most még jó, mert itt a Comic Con és vár még rájuk a promókörút, de ha lecseng a film és nem lesznek sajtókötelezettségek, akkor hiányozni fog számára ez az egész. Mintha egy darab hiányozna belőle. Jennel és Liammel olyanok, mint a sziámi (hármas)ikrek :) (Extra TV)
  • Ezzel együtt a Screen Slamnek már arról beszél, hogy azért már jó lesz továbblépni is, mert az elmúlt 4-5 évük erről szólt és most nagyobb lesz számukra a szabadság, de azért hiányozni fognak neki a többiek, a rajongók, a premierek és a forgatás is. Szóval vegyesek az érzései.
  • Josh a film üzenetén kívül azt szereti a sorozat egészében a legjobban, hogy szerény emberekkel dolgozhatott a filmen. (Fandango)
  • Ő is vitt haza emléket a forgatásról, mégpedig azt a medált, amelyet Peeta ad Katnissnek a Futótűz alkalmával. (E!News)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése