2015. június 4., csütörtök

Peeta a Kiválasztott 2. részéből

Megmondtam vagy megmondtam? Újabb képet kaptunk, amely ezúttal Josh Hutchersont ábrázolja Peeta szerepében a Kiválasztott 2. részéből. Jó hír, hogy ez kicsit jobb is, mint a tegnapi still és aláiratban ismét szerepel a 2015. június 9-i dátum. Izgivan :) Illetve szeretem az ilyen promót.

UPDATE: Természetesen frissült a Jelenetfotók aloldal is. Lekicsinyítettem a régebbi képeket és beszúrtam a friss stilleket és a továbbiakban is igyekszem majd naprakészen tartani az aloldalt.

Forrás: Josh Hutcherson FB
Szolg. közl.: Holnap délután érkezik ugyan a soros újraolvasás rovat, viszont bármi frissebbet csak este 8 után körül érdemes várni, mert nem fogok itthon ülni ebben a melegben. Ti se tegyétek ;)

16 megjegyzés:

  1. Pont valami ilyesmire vártam... ;)

    VálaszTörlés
  2. Heló!Pár napja küldtem az itteni emailra pár új jelenet fotót.Lehet hogy csak szerkesztve vannak de nekem elél igaziaknak tünnek,szóval aki itt admin az jólenne ha megnézné. Köszi :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rémlik, hogy megkaptam volna, de biztos nincs olyan új és hivatalos kép, ami ne lett volna kitéve, szóval azok minden bizonnyal fanmade-ek.

      Törlés
  3. Még-még-még !!! :D

    VálaszTörlés
  4. Jól indul a promó,tetszik hogy a szereplők tesznek közé képeket. Holnap valószínűleg egy Gale/Liam képet fogunk kapni,ha kapunk persze.
    A hétfői jelzésre,pedig egyre erősebb a gyanúm,h tényleg egy előzetest fogunk kapni. Nem hinném,h egy weboldal vagy bármi más ekkora beharangozást kapna. Persze,ki tudja voltak már meglepetések.
    Ui.: Én sem teszem :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A remény megvan, hogy hátha előzetes, de ez még a tavalyihoz képest korai lenne! :/ de majd meglátjuk! :) az is lehet, hogy a kiállítással lesz kapcsolatos, de nekem az is érdekesnek tűnik! :)

      Törlés
    2. Hát, Liam hivatalos Facebbok profilján nem változtatták meg a háttérképet, ahogyan tették az elmúlt napokban Josh és Jen esetében, pedig ez lett volna az én tippem is, szóval nem biztos. Kiderül :)

      Törlés
    3. Ancsi: Úgy tűnik, igazad lett/lesz. :) Hétfőig tényleg várnunk kell, aztán majd kiderül, keddtől folytatják-e a képek efféle megosztását.
      Névtelen: A kiállítás is érdekes persze,csak az minket olyan szinten nem érint,mint amennyire szeretném(szeretnénk).

      Törlés
    4. Kedden már az előzetes érkezik, azzal el leszünk telve egy darabig.
      Az meg már az én egyéni szocproblémám, hogy nem látom, mikor lesz időm előzetes elemző cikkek fordítására, de majd megoldom. Mondjuk ha érdekel/szívesen csinálok valamit, képes vagyok beosztani az időmet, csak kicsit be vagyok fáradva (nem az oldal miatt, itt egész nyugi volt az elmúlt hónapban).

      Törlés
    5. Igaz, kicsit elszámoltam magam.
      Érthető, sztem senki nem várja el tőled,hogy minden azonnal legyen fent az oldalon és hogy a magánéleti dolgaidat háttérbe szorítsd az oldalért/értünk. (Én legalábbis biztosan nem :D)

      Törlés
    6. Nem mindig úgy tűnik, mert tegnap is reggel, mikor keltem, azonnal láttam/hoztam a Liam képet, ehhez képest már ott volt a postaládámban, hogy ez nem új? És néha ez elég zavaró/bosszantó.

      Törlés
    7. Ancsi, a törzsközönség tudja, hogy mindig, mindint hozol, ráadásul kifogástalan minőségben. Azokkal pedig, akik még így is elégedetlenek nem kell foglalkozni. Mi, többiek maximálisan értékeljük az oldalba fektetett energiádat és nem lehetünk elég hálasák Neked. És nem is várjuk, hogy 0-24-ben folyamatosan ezzel foglalkozz, hozod amikor tudod, akkor is örülni fogunk neki!!:))

      Törlés
    8. Egyetértek Katával :)

      Törlés
  5. Jujjj de jo látni Peetát "normális" (nem ilyesztően lefogyott, véraláfutásos) állapotban látni 😍

    VálaszTörlés
  6. Oh, wow :D Tetszik mindkét still :D Jó, hogy végre beindult a dolog, talán jobb is, hogy nem egyből teaser trailer-rel indítottunk, szükség van az előjáték előjátékára :D

    VálaszTörlés