2015. június 4., csütörtök

Játék eredményhirdetés

Ha emlékeztek, néhány hete felvetődött a kérdés, hogy vajon mikor indul már be a Kiválasztott 2. rész promója. Ekkor egy tippjáték keretein belül próbáltátok megbecsülni ezt. 

Aztán a héten végül beindultak az első figyelemfelkeltő akciók: hétfőn először egy új posztert kaptunk, majd tegnap az első jelenetfotót is. Biztosan tudjuk, hogy valami komolyabb anyag érkezik jövő kedden, vagyis június 9-én, és ezúttal nem irreális egy előzetes lehetséges érkezése sem, hiszen 11-étől mozikban a Jurassic World, és nem kizárt, hogy azelőtt mutatnák be a mozikban. Klassz lenne. :) Azért ma se menjetek messzire a géptől, vannak ráutaló jelek, hogy ma is érkezik valami apróság ;)

Viszont a tippjáték során Anikó tippelt legközelebbi időpontra, hiszen ő úgy gondolta, a promó május 31-én rajtol majd, ehhez képest június 1-jén érkezett az első anyag. Kérem Anikót, jelentkezzen a hungergames111@freemail.hu e-mailcímen, küldje el az oldalának címét és ha van bannerét, ha pedig nincs olyan weblapod, amit megosztanál másokkal, küldj egy (Éhezők Viadalával kapcsolatos) képet vagy videót, az kerül majd ki az oldalsávba 3 hétre.

Gratulálok Anikónak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése