2015. június 3., szerda

Íme az első jelenetfotó A Kiválasztott 2. részéből

És valami érkezik június 9-én!! :) A kintiek már előzetesre spekulálnak, én mondjuk egy HungerGamesExclusive új kiadásnak is örülnék már!


19 megjegyzés:

  1. Végrevégrevégrevégre!!!

    VálaszTörlés
  2. Végre megjelent! Köszi Ancsi, hogy hoztad. Amúgy csak nekem furcsa, hogy Cressida és Pollux nincsenek ott, míg Messala igen? (Mondjuk lehet, hogy csak hülye vagyok.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt nem gondolnám, hogy hülye vagy, de azt el tudom képzelni, hogy nem ragaszkodnak nagyon görcsösen a könyv eseményeinek sorrendjéhez. :)

      Törlés
  3. Na ez egész jó kezdésnek! Remélem mostmár megjelenik az előzetes meg hát persze még egy két jelenetfotó!

    VálaszTörlés
  4. Bocsánat ha idegesít, hogy mindig ezzel jövök, de szerintem akkor én tippeltem a legközelebb a május 31-el a promókezdős játékban ☺☺☺
    Nem mellesleg pedig elég tetszetős ez az első still, viszont azt hiszem én hiányolni fogom a fecsegőposzáta ruháját Katnissnek. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki fogom írni, de nem kedvelem, amikor ilyen türelmetlenek vagytok.
      Először vártam még, hogy mi lesz, de most már valóban elég konkrét, hogy lehet az 1-jét tekinteni promókezdésként, ugyanakkor vannak más dolgaim is, nem csak az oldal, szóval türelem.

      Törlés
  5. Az a paróka..... (Először azt hittem a kép az MJP1ből van xd )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, én se vagyok elszállva attól, hogy ennyire egyforma a két film stílusa, de pont ezért készült egyszerre, ugye. Ez van.

      Törlés
  6. Jól néz ki ez a kép:)
    Amit sajnálok, az a mások által is említett fecsegőposzáta ruha és a paróka.
    Egyébként Katniss(JLaw) csak nekem tűnik sokkal vékonyabbnak?

    VálaszTörlés
  7. Szerintem nem lesz trailer. Azt bejelentenék, itt csak azt tudjuk, hogy valami érkezik. Én karakterposzterekben reménykedek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most nem irreális az előzetes lehetősége. Sokan tippelték, hogy a június 12-én megjelenő Jurassic Park előtt lesz látható és 9-e pont előtte van pár nappal. Szóval lehet azért benne valami. Plusz gyakorlatilag hétfő óta folyamatosan van valami friss.

      Törlés
  8. Tudom, mi a bajom ezzel a képpel. Hogy alig csináltak valamit a korábbi forgatási képekkel. Túl natúr. Jó, egy háború nem szép, de ez akkor is egy stúdiófilm lesz, nem egy dokumentumfilm.

    VálaszTörlés
  9. Hirtelen mintha Katnissnek össze lenne zsugorítva a szeme :D

    VálaszTörlés
  10. Örvendetes,hogy végre kaptunk valamit!(ajándék lònak ne nézd a fogát,ugyebár)
    Én egy Katniss&Peeta pillanatképnek nagyon örülnék....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annak én is nagyon, de szerintem ne is álmodozzunk olyanról az elsők között... :( :D

      Törlés
  11. Háát, ha nem látnám, hogy Finnick is "akcióban" van, akkor azt mondanám, hogy ez a Kiválasztott 1-ből van.

    VálaszTörlés
  12. Én nem értem, hogy miért lepődtetek meg ennyire azon, hogy a két film stilljei hasonlóak. Elvégre egy könyvről van szó, egymás után, mondhatni egy filmként forgatták le a két részt. Nekem teljesen egyértelműnek tűnt, hogy a két film stilljei is teljesen egyformák lesznek. (mondjuk személyes véleményem szerint nem is baj, hiszen a két film gyakorlatilag egy és természetes, hogy nem teljesen eltérő a helyszíne, stb, és nekem,így hasonló képekkel méginkább egy kerek egésszé áll össze a két film)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert az a jelenet (nekem a kórház lebombázása utáni rész) és ez (valahol a Kapitóliumban) máshol és máskor játszódik. Ha egy filmen belül lenne, nekem akkor sem tetszene.
      De mint fentebb is írtam, meglepve nem voltam. Szerintem csak megjegyeztük Peetával a hasonlóságot.

      Törlés