2015. május 10., vasárnap

Innen-onnan

Nézzük ismét a mindenféle kishíreket, bőven gyűlt belőle az utóbbi két hétben megint.

Kezdjük a május 4-én megrendezésre került MET Gálával, amelyen Jennifer Lawrence és még néhány másik Éhezők Viadala szereplő is megjelent.

Ott volt tehát Jennifer Lawrence és Julianne Moore

 Elizabeth Banks, Lenny Kravitz és Lorde is megjelent. 



A rendezvény Rihanna által szervezett privát After Party-ján szintén ott volt Jen és a Kiválasztott 1. rész filmzenei albumának kurátora, Lorde. Erről is vannak képeink:

Képek: Zimbio, Jennifer Lawrence Daily

Jennifer Lawrence Dior 2015 Tavaszi/Nyári kampányából korábban már láttunk képeket, most néhány fekete-fehér fotó került még elő:


Forrás: JenniferLawrenceDaily


Josh Hutcherson úgy tűnik végzett a Késik a szüret forgatásával (legalábbis az IMDB szerint már a film utómunkálatai zajlanak), ám a fiatal színész máris új projektbe fogott: legközelebb a James Franco által rendezett The Long Home című filmben láthatjuk majd.

A film William Gay azonos című regényén alapszik, amely az 1940-es években Tenessee vidéki részein játszódik, ahol egy fiatal férfi (akit Josh alakít) elszegődik egy kiskocsma építésére egy rossz szándékú alkoholcsempész férfihez, akiről nem tudja, hogy az illető 10 évvel korábban megölte saját apját. Tovább tetézi a bajt, hogy a fiatal férfi beleszeret egy fiatal nőbe, akit ez a férfi prostitúcióra kényszerít.

A filmben Josh mellett még Courtney Love is szerepel, aki FB oldalán meg is osztott egy képet, amelyen Josh-sal együtt láthatóak.


Sőt, aztán megjelent néhány kép is a már zajló forgatásról:


Mondjuk a történethez hozzátartozik, hogy úgy tűnik, a színészek ezen forgatási képek kikerülésének sem örülnek felhőtlenül. Josh nemzetközi kézjeléből ugyanis erre tudok következtetni...

Liam Hemsworth-ről komolyabb híreink nemigen vannak, őt legutóbb Luke tesója filmjének, az Infini-nek a premierjén fotózták. Kedvencünk végre megszabadult 90-es évekbeli fiúegyüttes frizurájától. Szerencsére :)

Forrás: Zimbio

Rossz hírünk van Willow Shields-ről, aki párjával Mark Ballas-szal még múlt héten kiesett a Dancing With The Stars versenyéből. A páros utolsó táncát itt még megnézhetitek, amelyre 37 pontot kaptak a lehetséges 40-ből, valahogy aztán mégis kiestek. Kár, de Willow szépen helytállt, ez nem kérdés!


Azért úgy tűnik, Willow nem szomorkodik, tegnap este például a Holnapolisz premierjén mosolygott a kamerába:



A múltkori Elizabeth Banks előzetesek között még nem szerepelt A Tökéletes Hang, 2 legújabb előzetese, ám az alig 1-2 nappal jelent meg a múltkor kitett Innen-Onnan rovat hírei után. Most már megnézhetitek, ha eddig nem futottatok volna bele:


Mivel Elizabeth Banks nem az a típus, aki elaprózná a munkát, most megnézhetitek a a Magic Mike XXL előzetesében is. A film magyar bemutatója időpontját még nemigen látom, bár a videót elnézve elkezdett érdekelni, a kinti július 1.


Sam Claflinről most három új szerep hírünk is van.


Biztos nagy örömet okoz majd Sam Claflinnek a Robin Friday focilegendáról szóló életrajzi film forgatása, hiszen Claflin maga is sokáig hivatásos focistának készült.
A filmben, amelynek alapja a Legnagyobb Focista, akit Sosem Ismertél: Robin Friday Története című életrajzi regény, több hivatásos élvonalbeli focista is játszik majd. Sam Claflin alakítja majd magát Fridayt, a vadságáról híres focilegendát, aki a 70-es években Reading, Cardiff, és Wales csapataiban játszott, majd 38 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt. Akit érdekel, ITT olvashat a különc, ám virtuóz focistáról, mi pedig reméljük, kapunk néha híreket a film készüléséről.

Hosszú gyötrődés után úgy tűnik, folytatódik a Hófehér és a Vadász története is, amelyben szintén láthatjuk majd Sam Claflint. Számomra ez volt az első film, amelyben váratlanul kellemes meglepetést okozott Clalflin William herceg szerepében, és teljesen egyenrangú fél volt a Chris Hemsworth alakította Vadász dögös figurája mellett. Úgy tűnik, a folytatás a Vadász karakterére helyezi majd a hangsúlyt (*mély sóhajok*) és nem fog szerepelni benne Kristen Stewart (én azért sajnálom, én kedvelem), és Sam Claflin szerepe is kisebb mellékszereppé alakul majd. A történet a Hófehérke története előtti időket mutatja majd be és a Vadász és Ravenna hercegnő (Charlize Theron, aki mellett Jessica Chastain és Emily Blunt is gonosz szerepben tetszelegnek majd) egy korábbi konfliktusát mutatják be, az első filmben már megismert világban.

Egy másik cikk szerint Sam Claflin neve felmerült a következő Csillagok Háborúja film, a Star Wars: Rogue One kapcsán is.

Ha már Star Wars, akkor azt is érdmes megemlíteni, hogy a napokban fény derült arra is, hogy mi lesz Gwendoline Christie [Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 2. rész Lyme parancsnokaként is láthatunk majd] milyen szerepet alakít majd a Star Wars: Az Ébredő Erő című filmben: Phasma Kapitány szerepében lesz látható. A színésznő karakteréről egy kép is napvilágot látott:


Van egy képünk, amelyen Mahershala Ali is látható a Free State of Jones című filmből. Magam is nehezen hiszem, de a filmet Az Éhezők Viadala rendezője, Gary Ross rendezte (csak ő olyan nehezen fog bele bármibe is...)


Még egy szerephír a végére: Isabelle Fuhrman látható lesz majd a Masters of Sex című HBO-s sorozat 3. évadában. A színésznő a főszereplő páros lányának szerepét alakítja majd, akit eddig Kayla Madison játszott. Hát, elég komoly időbeli ugrás lehet majd a két évad között, mert ahogy nézem, Kayla Madison egy alig tízéves kislány, Isabelle pedig idén töltötte a 18-at...

3 megjegyzés:

  1. Most jöttem rá, hogy valami nekem fura: Jennek meg hogy lett máris ilyen hosszú a haj?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom paróka. (Szerintem mondjuk ő százszor jobban néz ki rövid hajjal.)

      Törlés
    2. Kicsit megtoldották a haját az X-men forgatása miatt, gondolom. Biztos, hogy még nem nőtt meg ennyire.

      Törlés