2015. május 29., péntek

Hol van már az az előzetes?

Az Éhezők Viadala sorozatának utolsó filmje, a Kiválasztott 2. része kevesebb, mint 6 hónapon belül látható a mozikban, ám erről fogalmunk se lenne, ha az eddigi promóra alapoznánk.

A rajongók izgatottan várják, amint Katniss legyőzi majd Snow elnököt a negyedik és egyben utolsó filmben, így aztán izgatottan várnak mindennemű információt az első nagy Kiválasztott 2. rész előzeteséről, amelynek megjelenése még mindig várat magára.

Persze kaptunk már egy Kiválasztott 2. rész előzetest - amely márciusban látott napvilágot - amelyben hallhattuk, amint Katniss azt mondja, "Fordítsátok fegyvereiteket a Kapitólium ellen!", ám ez a rövidke sor az egyetlen anyag mindeddig, amelyet közvetlenül a filmből kaptunk. Másképp fogalmazva: nem túl sok minden ahhoz, hogy izgatottá váljunk, de azért mégiscsak hatásos:


Mivel a Futótűz és a Kiválasztott 1. része is novemberben jelentek meg, tudunk következtetéseket levonni arra vonatkozólag, mikor indul majd be a promóció vonata.

A Kiválasztott 1. rész első ízelítői - azok a fantasztikus vírusvideók, amelyek Peetát és Snow elnököt ábrázolták - valójában csak 2014. június végén kerültek elő. Ez azt jelenti, hogy még bőven van egy hónapunk, hogy végre vethessünk egy rendes pillantást a Kiválasztott 2. részére, már ha a korábbiakra lehet építeni.

Mivel azonban ez az Éhezők Viadala sorozat utolsó filmje (az esetleges spinoffig legalábbis!) és mint ilyen, hatalmas dobás, a Lionsgate talán hamarabb útjára engedi a filmet. Persze azt is számításba kell venni, hogy a túl korai promó miatt az átlagos mozinéző idő előtt telítődhet, és elege lesz a filmből mire eljön a november.

A tavalyi év vírusvideói azt a reményt hordozzák magukban, hogy lennie kell egy utolsó videónak, amelyben Katniss átveszi Snow elnök helyét és megoszt egy üzenetet Panem népével. Ezt aztán nem láttuk, de talán a Lionsgate a Kiválasztott 2. rész promójára tartogatja ezt. Legalábbis ebben reménykedhetünk.

A Kiválasztott 2. része november 19-től látható a [hazai] mozikban. Bár a Kiválasztott 1. része nem ért el akkora sikert, mint a Futótűz, azért feltételezhetjük, hogy a zárás hatalmas robbanás lesz, mivel a tömegek biztosan kíváncsiak arra, hogyan menti Meg Katniss Panem népét Snow elnöktől.
Forrás: Hypeable

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése