2015. május 28., csütörtök

Filmajánló: Serena

A Serenának nagyon hosszú története és régi múltja van. A filmet még valamikor az Éhezők Viadala bemutatása után forgatták, ráadásul a közelben, Prágában. Azután hosszú ideig nem is hallottunk a filmről, majd ugyan jelentek meg jelenetfotók és a film is látható volt bizonyos filmfesztiválokon, de a bemutatásáról, különösképp a hazairól sokáig nem lehetett tudni semmit. Most végre az érdeklődők megnézhetik a mozikban a Jennifer Lawrence és Bradley Cooper főszereplésével játszódó filmet.

Az észak-karolinai hegyvidék, a nagy depresszió idején. George Pemberton jól menő faipari vállalkozást vezet a vadonban, majd alaposan felkavarja az állóvizet, amikor egy nap megjelenik újdonsült feleségével, Serenával. A szépséges szőke nő hamar bebizonyítja a férfiak uralta iparban rátermettségét: felügyeli a favágókat, csörgőkígyókat vadászik le, de még egy férfi életét is megmenti a vadonban. Befolyásukat és hatalmukat kihasználva a friss házasok senkit nem engednek üzletük és szerelmük közelébe, s ettől egyre bonyolultabbá válnak a dolgok. Különösképpen George üzlettársa nézi rossz szemmel a változásokat, aki nemcsak féltékeny az új jövevényre, de még szavát is felemeli a nő ellen. A szenvedélyes szerelem és a fokozódó konfliktusok egy vadászat során drámai fordulatot vesznek. Forrás: Port.hu

Bár a film elviekben szinkronosan látható majd a mozikban, én feliratos előzetest találtam. Szerintem nem olyan nagy baj :)

5 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Én nagyon várom már a KIVÁLAZTOTT 2. részét!
    NAGYON SZERETEM AZ ÉHEZŐK VIADALÁT!<3 <3 XD ;D :D

    VálaszTörlés
  2. Èn már várom,és nem tudom ti,hogy látjátok,de szerintem oscar gyanùs! :)

    VálaszTörlés
  3. Miért csak Pesten lesz? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert nem egy felkapott film. Azért mielőtt teljesen magadba zuhansz és melléesel, nézd meg, hogy a helyi kis moziban nem játsszák-e, mert az én városomban pl. igen.

      Törlés
    2. Jó neked, itt nem lesz sehol.

      Törlés