2015. május 2., szombat

Elizabeth Banks a The Hollywood Reporterben

Az Effie-t alakító színésznőt a The Hollywood Reporter májusi kiadásának címlapján látható.


Az újságban egy Elizabeth Banks életrajzát körüljáró cikk olvasható, amelyben röviden bár, de megemlítik a Gary Ross-szal közös első filmjüket, a Vágtát, majd arról is szó esik, hogyan került bele a színésznő az Éhezők Viadalába:

- Bejött, meghallgattuk és nagyon tetszett - emlékszik vissza Gary Ross, aki kezdetben egy ismertebb névnek adta volna a szerepet [a Vágtában]. Banks azonban minden erejét bevetette, hogy meggyőzze a rendezőt. - Írt egy levelet. - mondja Ross. - Ebben elmesélte, hogy a lóversenypályák környékén nőtt fel és hogy ez része az életének. 

Végül megkapta a szerepet. Nyolc évvel később, amikor meghallotta, hogy Ross fogja rendezni az első Éhezők Viadala filmet, ismét levélben fordult hozzá. - Azt írta, "Igazán szeretném eljátszani Effie-t - szerintem alkalmas vagyok a szerepre."  - idézi fel Ross. Azon a ponton a rendező még nem tudta biztosan, kit is szeretne felkérni a szerepre, de meghívta Banks-et egy megbeszélésre. Húsz percnyi udvarias beszélgetés után, Banks szinte kikövetelte magának a szerepet: - Rám nézett és azt mondta, "Hé, haver, tökölünk még egy kicsit vagy megkapom végre azt a szerepet?"

Az ugrás után még láthatjátok a cikkhez tartozó fotósorozat néhány képét és a fotózás kulisszák mögötti videóját is.






Forrás: TheHollywoodReporter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése