2015. április 19., vasárnap

Visszaszámlálás: 7 hónap a Kiválasztott 2. részének moziverziójáig

Legutóbb januárban volt ilyen poszt, aztán a következő hónapban nem történt előrelépés, majd márciusban is közvetlenül 19-e előtt, akkor meg nem akartam ismételni önmagam.

Mindent összefoglalva azonban nem mondhatjuk, hogy nagyon hamar kezdenék a sorozat utolsó filmjének beharangozását: a Futótűz idején március elején már karakterposzter sorozatunk és jó néhány stillünk is volt. Persze nem panaszkodhatunk, mert tavaly pedig még ennyi anyagunk se. Most egyfajta "nesze semmi, fogd meg jól" jellegű anyagokat kaptunk eddig.


  • Március 18-án a Lázadó előtti bemutatás céljából kaptunk egy "logo-teaser"t, ami képileg ugyanaz volt, mint a Kiválasztott 1. rész végén látható meglepetés anyag, hangilag pedig néhány mondat, amelyek a korábbi, illetve egy az utolsó filmből való. Kinn azt írják, kicsit a Sötét Lovag Felemelkedésének első teaserére hajaz ez a kedvcsináló, és látva a két anyagot, van is benne valami. 
  • Ugyanaznap megkaptuk a teaser posztert is, ami szintén klassz dolog lett volna, ha a korábbi években nem láttuk volna hónapokkal ezen időszak előtt és ha valami újat mutatott volna.
  • Ezek az anyagok a szinopszissal együtt aztán bekerültek a Kiválasztott, 2. rész filmverziójáról szóló aloldalra, amelyet tovább bővítek majd, ahogyan érkezik a többi promóanyag. 
  • Még január végén érkezett a sajtóközlemény, hogy a Kiválasztott 2. részét többféle formátumban megnézhetjük majd. Az érdeklődők láthatják majd extraszéles vásznon az IMAX mozikban, de 3D-ben is megnézhetik majd ezen formátum kedvelői. 
  • Ezen kívül különböző cikkek is érkeznek már a készülő 2. rész kapcsán. Ezek némileg SPOILEResek ugyan, de aki olvasta a könyvet, azt már úgysem érik meglepetések. Ebben a cikkben 6 jelenetet emelnek ki a várható filmből, ITT pedig 11-et, amelyben Peetát láthatjuk majd. 
  • Mindenesetre az bizonyosnak látszik, hogy az utolsó film Snow elnök meggyilkolásáról és a jelenlegi kormány megdöntésére irányuló háborúról szól majd.
  • Jelenleg egy előzetest várunk, amelynek híre régóta kereng a rajongótáborban, noha megerősítést róla még nem kaptunk. (Miért jó hergelni magát ezzel az embernek? Nem lenne jobb türelmesen kivárni, hogy érkezzen, amikor érkeznie kell?) Eredetileg az Adaline Varázslatos Élete elé várták sokan, most az a hír járja, az aktuális Bosszúállók: Ultron Kora előtt lesz majd látható. Amint konkrét és/vagy megerősített híreket látok, mindenképp jelzem majd az oldalon.

13 megjegyzés:

  1. Hát, szerintem előzetes a Cannesi filmfesztiválnál korábban nemnagyon lesz.

    VálaszTörlés
  2. Furcsa lenne,ha ilyen hamar megkapnánk az első előzetest. tavaly az első majdnem augusztusban jött. mert van az a mozis szabály vagy micsoda:D Szóval szerintme még várni kell,de ne legyen igazam:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen mozis szabály? Akkor küldik ki az előzetest, amikor csak akarják.

      Törlés
    2. Valami kijött tavaly januárban, hogy a mozik csak 5 hónappal a film előttől játszhatnak előzeteseket. Volt is az oldalon, de most még én se találom :P

      Törlés
    3. Igen. misafeco Ancsi jól emlékszik. Volt egy cikke tavaly ilyenkor. Azért volt olyan későn az első előzetes is.

      Törlés
    4. A Star Warsnak (december) már a második trailere jött ki ezen a héten, szóval gondolom van kivétel.

      Törlés
    5. Hát ez az.
      Ugyanakkor szerintem az is naiv gondolat lenne, hogy a Kiválasztott 2 meg 4-5 héten belül kapjon kettőt... Kár azért a múltkori logósért, mert az tényleg eléggé semmilyen lett.

      Törlés
    6. Miért, az a logós előzetesnek számított??

      Törlés
  3. Nem hiszem,h lesz előzetes mostanában.
    Mondjuk érdekes mert pár hónapja még annyira vártam,h legyen vmi, most pedig úgy érzem simán tudok várni még pár hónapot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel valahogy én is igy vagyok most. Furcsa. Pedig hat miert ne varnam. Lehet az érettségi maitt:|:/ :D

      Törlés
    2. Most valahogy én is türelmesebb vagyok. Talán csak azért, mert elsősorban még mindig a BD-megjelenésre várok. Szerintem amíg kézhez nem kapom, addig nem is tudok lélekben továbblépni az utolsó részre. :)

      Törlés
    3. Marci, én is idén vizsgázok,így megértelek :D
      Dominik, ne aggódj,hamarosan megjelenik a BD. Talán csak azért késnek mert javítják a feliratot.

      Törlés
    4. Én is ebben bízom! :)

      Törlés