2015. április 21., kedd

Mire számíthatunk Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. részében?

A MoviePilot cikke inkább kívülállóknak lehet izgalmas, de azért mindig hátborzongató belegondolni, merre is halad majd a sorozat. 

A Kiválasztott 1. része a könyvek szerelmeseinek álma, ám ha olvastad a könyvet, tudod, hogy a második fele még jobb. Ebben a SPOILERMENTES cikkben arról számolunk be, mire is lehet számítani a sorozat utolsó filmjében november 20-a körül.


PEETA: Mindannyian láttuk A Kiválasztott 1. részének megdöbbentő befejezését, és alig várjuk, hogy lássuk, hogyan folytatódik a történet. Biztosíthatlak, hogy nem fogsz csalódni. A film döbbent szereplői megpróbálják majd Peeta állapotát visszafordítani. De vajon működni fog? Katniss tudja majd kezelni ezt az egészet? Ezek már olyan kérdések, amelyekre nem lehet úgy válaszolni, hogy ne áruljunk el fontos dolgokat, ám határozottan izgalmassá teszik majd a filmet.


A LÁZADÁS: Az utolsó filmben láthattuk, amint a körzetek kiállnak a Kapitólium ellen, és ez klassz is volt, de már többre vágyunk. Mivel a Kiválasztott 2. része már az utolsó film, ezért abban is biztos lehetsz, hogy a történetben ennek kapcsán nem maradnak elvarratlan szálak, nem maradnak kétségek, és nem fogsz majd csalódni. Akik pedig úgy érezték, kevés volt számukra az akció A Kiválasztott 1. részében, imádni fogják majd a 2. részt. Az elejétől a végéig izgalmas filmre számíthatunk.



SZOMORÚ HALÁLOK: Ez már a sorozat vége, ami szomorú, de ami még szomorú, hogy lesz, aki meghal. Többen is. Ez nem egy Disney film, és nincs az a varázslat, ami visszahozná az embereket. És ha a film valóban a könyv cselekményét követi, ahogyan azt Francis Lawrence ígéri, akkor sok szomorúság elébe nézünk. És nem mintha alig várnánk, hogy ezt láthassuk, de azért... mégis...


A VÉGE: És sajnos lassan elérünk a történet legvégére is. Megerősítést nyert [??? - legfeljebb következtetést lehet levonni szerintem], hogy a film rendezője nem fog tovább Éhezők Viadala folytatásokat és spin-offokat rendezni, mert szeretné, ha a könyvekhez kapcsolódna a történet. Ennek sokan örülhetnek, hiszen sokan úgyis csak akkor szeretnék a további történeteket is, ha Suzanne Collins tollából származnának. Ám a jó hír, hogy némileg realisztikus befejezést kapunk majd. Bár annyira nem túl boldogat.
Forrás: MoviePilot

Te várod már az utolsó filmet? Mit vársz benne a legjobban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése