2015. február 12., csütörtök

Két új kulisszák mögötti videó az érkező DVD-ről

A mai napon két kisfilm részlet is megjelent a Kiválasztott 1. rész DVD-jéről, amelyeket az Entertainment Weekly illetve a Yahoo Movies osztott meg velünk. Izgi, hogy már itt vagyunk a DVD megjelenés kapujában :)) A kintiek jövő héttől már letölthetik iTunes-ról a film digitális változatát és a hozzá tartozó extrákat.

Forrás: EW
Ebben a videóban Ve Neill kifejti, hogy minden tisztelete Natalie-é, aki szó nélkül tűrte, hogy leborotválják a fele haját, pedig csodálatos szőke loknijai voltak. A fodrásznő is hitetlenkedik, nem hitte volna, hogy a színésznő belemegy ebbe.
Natalie elmeséli, hogy egy Francis Lawrence-szel való beszélgetés alkalmával felvetődött, hogy mi lenne, ha csak a fele haját borotválnák le és Francis-nek is tetszett az ötlet. Úgy érezték, sokkal inkább kapitóliumi stílusú így, ráadásul a könyv nem ír arról, mennyi haja van Cressidának, így maradt némi szabadságuk, amivel éltek is. 
A tetoválás az előkészületi szakaszban készült, ami nem volt egyszerű, mert akkor még nem volt jelen Natalie és 2 dimenzióban kellett megalkotni a mintákat, amelyek Cressida fején, nyakán és vállán kígyóztak. Ezeket Ve Neill valaki máson próbálta ki Natalie jelenlétének hiányában. Amikor Natalie megjelent a forgatásokon már a kész mintát festették fel rá.

Forrás: Yahoo Movies

A másik kisfilm elején Jennifer Lawrence elismeri, hogy a 13. körzetben nem néz ki túl jól Katniss, mert az ottani öltözködési szokások meglehetősen egyhangúak, azonban a Fecsegőposzáta ruha zseniális. Kurt és Bart [meg nem mondom, mikor melyik] :) azt mondják, fontos szempont volt, hogy Katniss ne tűnjön túl szuperhősösnek, sokkal inkább olyan legyen benne, mint egy katona. Mivel katonai szerelésről van szó, fontos a védelmező funkciója, ezért van az elején egy páncél rajta, ami sötétkék és ez kiemeli a fekete anyagból. Felhívják a figyelmet arra, hogy ez érdekesen aszimetrikus, aminek az az oka, hogy így Katniss könnyen fel tudja emelni karját, amikor íjával akar lőni. Nagyon fontos volt, hogy rendesen mozoghasson benne Jen, a ruha ne csak jól nézzen ki, funkcionálisan is használni lehessen. Másik fontos változás, hogy ezúttal a Fecsegőposzáta kitűző fekete. Hátulról is megnézhetjük a jelmezt, amelyen megjelennek a szárnyak szintén egyfajta páncélzatként. 

Az ugrás után Cinna vázlatait is megnézhetitek:



Képek: Kurt and Bart

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése