2015. február 17., kedd

Frissítve: Kiválasztott 1. rész kulisszák mögötti kisfilm: A szereplőgárda

Újabb kisfilmet nézhettek meg a Kiválasztott 1. rész DVD-jének extrái közül, amelyben a szereplők szólalnak meg és néhány filmkészítő is velük kapcsolatban. Igény esetén fordítás holnap érkezik majd hozzá.


Fordítás a folytatásban.


Debra Zane (szereplőválogatást szervező rendező): Nagyon büszke vagyok az Éhezők Viadala szereplőire, lehetőséget biztosítottak rá, hogy egy bizonyos szintű színészeket szerződtethessünk. 
Jena Malone: Ahogyan ő fölépítette ezt a szereplőgárdát, gondolok itt arra, hogy honnan jutottunk idáig, hogy mostanra Julianne Moore is a szereplőtársunk. Amikor először hallottam, azt mondtam, oké, én kész vagyok. 
Julianne Moore: Két évvel ezelőtt, az akkor tíz éves lányom elkezdte olvasni az Éhezők Viadalát. Nyaralni voltunk, és egyszer felkaptam a könyvet és az első dolog, ami beugrott, hogy istenem, vajon ki játssza majd Coint? 
Jennifer Lawrence: Amikor megtudtam, hogy ő is szerepelni fog a filmben, már kész voltam, amikor pedig megismertem, összeszorult a gyomrom, mondtam, hogy én nem tudom feldolgozni ezt a tehetséget, mindenek felett áll.
Woody Harrelson: Határozottan izgatott voltam, amiért együtt dolgozhattam a bandával, és tényleg nagyon szeretek együtt lógni ezekkel a srácokkal, egy nagyon csodálatos emberekből álló csapat. És úgy érzem a forgatás egyfajta második otthonommá vált, bizonyos szinten.
Stanley Tucci: Ez tényleg egyik legkellemesebb élményem volt karrierem során. Tényleg az volt, csodálatos emberek vettek körül, és nagyszerű a történet is.
Elizabeth Banks: Nagyon szerencsések vagyunk, mert együtt forgatunk, együtt csináljuk végig a kétórás sajtótájékoztatókat és együtt töltjük a szabadidőnket. De aztán visszatérünk és imádjuk ezeket a karaktereket, imádunk együtt lenni, minden nagyon könnyedén ment és nagyon jó buli volt. 
Mahershala Ali: Ami miatt izgatott lettem, amiért csatlakozhatok a filmhez mindenekelőtt a szereplőgárda. A csapat fele rajta volt a bakancslistámon, akikkel szerettem volna együtt dolgozni, szóval egyszerre megkaptam a lehetőséget, hogy kipipáljam őket. 
Alan Edwars Bell, filmszerkesztő: Időnként megcsípem magam, mert ezen színészek olyan szintűek, hogy az már időnként nyomasztó. A legjobbat hozzák magukból minden egyes alkalommal minden egyes felvételkor. 

3 megjegyzés:

  1. Szia! Engem érdekelne a fordítás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben. Hamarosan frissül a bejegyzés a fordítással, majd jelzem :)

      Törlés
    2. Én megköszönnöm a fordítást!:):*

      Törlés