2015. február 6., péntek

Az Éhezők Viadala: A Kiállítás július 1-jén indul útjára

Már tavaly május végén olvashattunk/hallhattunk arról, hogy 2015. nyarán útjára indul egy Éhezők Viadala Vándorkiállítás. Most ennek további részleteiről tájékozódhattok a szintén a mai napon megjelent sajtóközleményből.



NEW YORK és SANTA MONICA, Kalifornia - A Lionsgate a következő generáció első globális tartalmakat megjelenítő vezetője Imagine Exhibitions Részvénytársasággal együttműködésben a mai napon bejelenti, hogy útjára indítja Az Éhezők Viadala: A Kiállítást, amely nagy várakozás övezte vándorkiállítás a kasszasiker Éhezők Viadala filmsorozaton alapszik. Bemutatójára 2015. július 1-jén kerül sor New York-ban a Discovery Times Square-en. A magával ragadó kiállítás ezen a helyszínen, amelyet a Thinkwell Group tervezett, 2016. január 3-ig lesz majd látható.

- Az Éhezők Viadala: A Kiállítás egyedi élményben részesíti látogatóit és közelebb hozza őket Panem világához - mondta Jenefer Brown, a Lionsgate helyi szervezetének alelnöke. - Egy sor dinamikus, interaktív lehetőség, korábban nem látott tartalmak és magával ragadó  környezet által a kiállítás vendégei egyedi módon tapasztalhatják meg Az Éhezők Viadala élményét. Egy a film történetével, technológiájával kapcsolatos applikáció, amely valós problémamegoldást is lehetővé tesz  értékes oktatási élményhez juttatja az iskolás csoportokat és a többi látogatót egyaránt. Izgatottak vagyunk, amiért mi lehetünk az elsők, akik egy ilyen jellegű interaktív élményhez juttathatjuk rajongótáborunkat és új közönséget is vonzhatunk az Éhezők Viadala nagyszabású sorozatának világához.

Az Éhezők Viadala: A Kiállítás arra invitálja látogatóit, hogy lépjenek be és fedezzék fel Panem filmekben bemutatott világát. Több száz eredeti jelmez és kellék, magas szintű és gyakorlatias interaktív programok és részletes díszletbeállítások segítségével mutatja be a kiállítás, milyen művészi és technikai eszközök segítettek életre kelteni ezen hihetetlen könyveket. A látogatók végigkövethetik Katniss Everdeen útját a 12 körzet botladozó kezdeteitől Fecsegőposzátaként való megjelenéséig, mindezt szikrázó kíváncsiság és megannyi izgalom közepette. A kiállítás középpontjában hét galéria áll majd, ahol a 12. körzetet, a Kiválasztottakat szállító vonatot, a Kapitóliumot, a Viadal létrehozását, a 13. körzetet, egy rajongói galériát és Katniss utazását tekinthetik meg. 

A Kiállítás csúcspontjai a film olyan emlékezetes jelmezei, mint a Lángra Lobbant Lány ruha, a Fecsegőposzáta jelmez és páncélzat, olyan kulcsfontosságú kellékek, mint a Fecsegőposzáta kitűző, Cinna vázlatfüzete és Katniss íja; az interaktív anyagok között pedig megtalálható lesz Panem térképe, a Játékmesterek irányítópanelje, és interaktív kaszkadőr koreográfiákat is láthatunk.

- Producerként és a Kiállítás útjának szervezőjeként izgatottak vagyunk, hogy egy ilyen tartalmas kiállítást képviselhetünk, és megoszthatjuk azt a világgal. Vándorkiállítások tartalmi fejlesztőjeként mindig keressük a lehetőséget, hogy valóban magával ragadó, vonzó és kifizetődő élményt biztosítsunk a közönségnek. A sorozat folyamatos sikeréhez és az egyre növekvő rajongóbázishoz hűen Az Éhezők Viadala: A Kiállítás ígéretet tesz, hogy úttörő jellegű rajongói és közönségélményt biztosít - mondta Tom Zaller, az Imagine Exhibitions elnöke.

- Hatalmas örömünkre szolgál, hogy mi lehetünk az első helyszíne ennek az izgalmas kiállításnak - mondta James Sanna, a Discovery Times Square elnöke. - Az, hogy Az Éhezők Viadala: A Kiállítás a rajongókat azon ritka élményben részesíti, hogy első kézből élhetik át Katniss Everdeen világának élményét, a Discovery Times Square azon küldetésének folytatása, hogy segítsenek kapcsolatba hozni az embereket azokkal a szórakoztató élményekkel, amelyeket szeretnek.

A Kiállítás 2016. január 3-ig látható a Discovery Times Square-en, majd világ körüli útra indul. Az egy személyre szóló jegyek április 21-től vásárolhatóak meg 22,50 dollárért, és ezekre február 24-től lehet előregisztrálni. Az előzetes regisztrációval rendelkezők - azon kívül, hogy a nagyközönség előtt tekinthetik meg a Kiállítást, további exkluzív tartalmakhoz és frissítésekhez is hozzáférhetnek a Kiállítás kapcsán és automatikusan részt vesznek egy nyereményjátékban is, amelynek győztesei részt vehetnek a Kiállítás bemutatójának Premierjén a Discovery Times Square-en. További részletek a discoverytsx.com oldalon találhatóak.
Forrás: PRNewsWire

A jó hír tehát, hogy nyáron sem fogunk unatkozni, mert július elején ennek kapcsán is lesz felbolydulás. Mondjuk nekem egy helyszínnek egy teljes félév kicsit soknak tűnik, de ez van, a Kiállítás további sorsáról minden bizonnyal a későbbiekben értesülünk majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése