2015. január 22., csütörtök

Willow Shields Glamocholic interjú

Azt hiszem, nem panaszkodhatunk a januárra, tök sok cikk és interjú(részlet) kerül elő, a félretett anyagaim egy részét még mindig nem tudtam feldolgozni. Sebaj, jön még kutyára dér Éhezők Viadala rajongóra uborkaszünet, szóval aggodalomra semmi ok. :)
Most egy Willow Shields interjút olvashattok, amelyben Willow arról beszél, milyen érzés felnőni Éhezők Viadala-beli karakterével, milyen jövőbeli tervei és divattal kapcsolatos elképzelései vannak. Van néhány remek képünk is az ifjú színésznőről, amelyek egy részét az interjú sorai közt, a töbit a cikk végén találhatjátok!



A Kiválasztott 1. része még látható [az amerikai] mozikban. Milyen érzés volt, amikor először láttad?
Nagyon egyszerű volt a reakcióm: azt mondtam, magamban, "Ez egy nagyszerű film!"

Volt olyan jelenet, amit kifejezetten vártál, hogy láthassanak a rajongók?
Az egyik jelenet, ami szerintem tetszik a rajongóknak az, amikor a Kapitólium bombázza a 13. körzetet és Katniss kétségbeesetten keresi Primet, aki visszament Kökörcsinért. Épp, hogy beérnek a menedéket adó óvóhelyre, ez egy nagyon tömény jelenet.

Milyen érzés volt színészként felnőni a karaktereddel?
Azt kell, hogy mondjam, hogy épp olyan természetes volt, ahogy én magam felnőttem. Ugyanakkor azt is figyelembe kellett vennem, hogy Prim kicsit másképp nőhetett fel, mint én amiatt, amilyen hatások érték.



Mennyivel másabb Primet látunk a filmben?
Kicsit fonákjára fordul Katniss és Prim viszonya. Katniss elbizonytalanodik, miközben Prim pedig valamiképp megerősödik és ő lesz az, aki bátorítja majd Katnisst.

Mi a legkülönlegesebb dolog a Jennifer Lawrence-szel közös munkában?
A sok-sok nevetés mellett látni a tehetségét, amikor Francis Lawrence beindítja a kamerákat.

Mit tanultál tőle színészként?
Leginkább azt, hogy maradjak önmagam.


14 évesen három világsikert aratott film van a hátad mögött és jó pár csodálatos színésszel dolgozhattál együtt. Milyen érzés ez?
Hihetetlenül jó! Igen, nagyon sok tiszteletre méltó színésszel dolgozhattam. Tényleg életre szóló élmény volt!

Igaz, hogy ez a hatalmas rajongótábor még különösebbé teszi ezt az egészet?
Mindenképpen. A rajongótábor tényleg óriási és nagyon komolyan veszik ezeket a filmeket. Nagyon örülök, hogy a könyvek rajongói ilyen elégedettek is a filmekkel.

Mi fog legjobban hiányozni az Éhezők Viadalából, ha véget ér?
Nos, egy ideig nincs még vége. Még egy év az utolsó filmig, és biztos vagyok benne, hogy azután is találkozunk majd a szereplőtársakkal hébe-hóba.

Hogyan képzeled az Éhezők Viadala utáni karrieredet? Milyen jellegű szerepeket alakítanál szívesen?
Izgatottan várom, hogy különböző típusú szerepeket játszhassak el. Igazán boldoggá tenne, ha új dolgokat is kipróbálhatnék.

Kivel szeretnél nagyon együtt dolgozni egy filmen?
Hmmm... Valószínűleg olyasvalakivel, mint Leonardo DiCaprio.



Nagyon divatos voltál a Kiválasztott premierjén a méretre szabott Christian Siriano ruhádban. Nagyon tetszett nekünk! Mesélj arról, hogyan terveztétek meg ezt a ruhát és milyen volt együtt dolgozni Christian-nel!
A stylist-om, Law Roach volt az, aki végigvezetett ezen a folyamaton. Mind Law, mind pedig Christan csodálatosak voltak, ahogyan feltették a kérdéseiket és úgy működtek velem együtt, hogy biztosak legyenek abban, hogy tényleg tetsszen nekem a végeredmény. Szóval igazi csapatmunka volt. Bár nekem van a legjobb csapatom!

Kezded felfedezni saját divatstílusod? Hogyan szeretnéd ezt kibontakoztatni a következő évek során?
Azt hiszem, egyre több mindent fedezek fel! Szeretek új dolgokat kipróbálni, amelyek dögösek, de sokszor jó visszatérni az egyszerű klasszikus megjelenésekhez is.

Van olyan konkrét színész, akire felnézel, ha a divatról van szó?
Határozottan van néhány, de közülük is Diane Kruger emelkedik ki. Bátran kirpóbál bármilyen újdonságot, és szinte minden bejön neki!

Te is Glamocholic/'ragyogásfüggő' vagy?
Naná! Nagyon jó érzés, amikor az ember valami nagyon különlegeset vehet fel, de ennek ki tudna ellenállni?



Forrás: Glamocholic

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése