2015. január 24., szombat

További DVD előzetesek, borítók, külföldi megjelenések

A Kiválasztott 1. rész DVD/Blu-Rayének magyar megjelenéséről ugyan NINCS még hír, amint lesz, természetesen megosztom az oldalon. Tavaly február 6-án derültek ki a magyar megjelenés részletei, ezt tekintsétek kiindulópontnak. Mindenesetre az amerikai megjelenésről szóló hivatalos sajtóközlemény után megjelent még néhány DVD-vel kapcsolatos anyag, ezeket láthatjátok majd most.

Érik ugyan egy gyűjtőposzt idénre is (lehet jövő hétre össze is szedem egy bejegyzésbe a legfontosabb tudnivalókat), ezek a maiak azonban épp olyan apróságok, amelyek nem mindegyik kerül majd be oda. Viszont azért egy-két dolgot kiemelnék. Az Amerikai Egyesült Államokban február 17-től van lehetőség a film digitális változatának megvásárlására, a DVD/BD verziókhoz pedig március 6-tól lehet majd hozzájutni az üzletekben. (Ez tavaly is így, illetve március 7-én történt, akkor a mi DVD-nk március 28-án jelent meg - ezt szintén kiindulópontnak írom. Annyi, hogy idén már szinkronizálni nem kell a filmet, hiszen a mozikban már láthattátok a szinkronos verziót is)

A film extráinak részleteit ITT találjátok, ha valamiért elmaradt volna. A filmhez egy hosszabb DVD előzetest ITT, egy rövidebbet ITT láthattatok, de van egy még újabb, az az egyik, amit most meg akartam mutatni. Mondjuk nem tudom, ez mennyire hivatalos (közben megtaláltam, az - az ausztrál forgalmazó előzetese), mint olyan, de izgalmas, ahogyan az eddig megjelent filmek részleteit felhasználják hozzá :)


Jónéhány DVD/BD borítót is láthattatok már, most azokból is szúrok be és megosztok pár külföldi megjelenési dátumot.



Az amerikai Best Buy és Walmart exkluzív kiadásának dobozai ilyenek lesznek:


A franciák március 19-től vihetik haza a filmet, ilyen dobozokban:


A spanyolok pedig már március 13-tól:

1 megjegyzés:

  1. Annyira bosszant, hogy minden évben kiadják az előző részeket is az új résszel együtt díszdobozban, mint már tavaly is. Biztos vagyok benne, hogy az utolsó film után valami nagyon extrás csomagolást dobnak majd ki, ami tartalmazza a 4 filmet. Lehet másnak ez nem böki a csőrét, de nekem személy szerint nagyon bejönnek az efajta csomagok, mégiscsak egy egységes szett, ami baromi jól mutat. Persze lehetetlenség, hogy kivárjak addig, egyértelmű, hogy megjelenés napján már megyek is megvásárolni, akárcsak tavaly. :)

    A minap jártam egy Alexandra Könyváruházban, és az utolsó film tiszteletére újra kiadták a 3 könyvet is díszdobozzal. Nagyon tetszett, de ezért nem vásárlom meg újra őket.

    VálaszTörlés